Incident cu o româncă la funeraliile lui Silvio Berlusconi. De ce a fost săltată de carabinieri

Ultima actualizare:

O mare de oameni a participat ieri la funeraliile fostului premier italian Silvio Berlusconi care au avut loc în Piazza Duomo din Milano. Locul a fost împânzit de carabinieri așa cum se procedează în cazul unei mari adunări de oameni. Din păcate, evenimentul a fost umbrit chiar de o româncă, prezentă în Piazza Duomo, dar cu alte intenții decât acelea de a asista la funeralii.

Înmormântare Silvio Berlusconi la Milano 14 iunie 2023 FOTO Profimedia (3) jpg

Comportamentul româncei a atras atenția polițiștilor

Tânăra de 21 de ani de naționalitate română a atras atenția polițiștilor italieni prin faptul că urmărea atent persoanele care se aflau în zona Corso Vittorio Emanuele. La un moment dat a fost văzută intrând într-un fast food din zonă. A abordat un tânăr căruia i-a arătat o hârtie pe care scria ceva. În timp ce băiatul, un tânăr de 18 ani, încerca să descifreze de scria pe hârtie, românca i-a sustras telefonul mobil în doar câteva secunde. A așezat foaia pe masă acoperind telefonul mobil al băiatului, reușind astfel să i-l fure.

„Au intrat în acțiune agenții trupei mobile, parte a dispozitivului de siguranță pus la dispoziție de comisarul Giuseppe Petronzi cu ocazia ultimului rămas bun de la Cavaler”, scrie Il Giorno care menționează că românca a fost arestată sub acuzația de „furt cu pricepere”. Acest lucru s-a întâmplat puțin după ora 15.00, când ceremonia de înmormântare a lui Silvio Berlusconi deja începuse în Catedrala din Milano.

Tânăra avea deja interdicție de a intra în Piazza Duomo

Femeia, în vârstă de 21 de ani, are un istoric "cu numeroase condamnări anterioare pentru manipulare de bunuri furate, furt și nerespectarea ordinelor autorităților", scrie presa italiană.

În privința ei exista deja un ordin de restricție. Ea avea interdicție de a pătrunde în zona Pieței din Milano pentru un an de zile, iar ordinul fusese emis în urmă cu 40 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net