Jaf bizar în Statele Unite! O funcționară a furat aripioare de pui în valoare de 1,5 milioane de dolari

Un jaf neobișnuit a lăsat autoritățile din Statele Unite fără cuvinte. O funcționară a furat nu bani, nici aur, sau pietre prețioase, ci aripioare de pui! Iar paguba a ajuns la suma incredibilă de 1,5 milioane de dolari.

Paguba se ridică la 1,5 milioane de dolari
Paguba se ridică la 1,5 milioane de dolari

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, totul s-a petrecut în timpul pandemiei de COVID, atunci când directoarea serviciului de alimentație pentru Harvey School, Vera Liddell, a profitat de confuzia generală pentru a fura aripioarele.

Se pare că în timp ce copii învățau de acasă și aveau masa asigurată de către școală, Liddell ar fi comandat cantități uriașe de aripioare de pui, în mod liegal, în valoare de 1,5 milioane de dolari. Aceste comenzi erau plasat direct la furnizorul districtului școlar, iar femeia evita controalele deoarece ridica comanda cu o dubă personală.

A furat aripioare de pui în valoare de 1,5 milioane de dolari

Această fraudă incredibilă s-a întins de-a lungul a doi ani, fiind, în cele din urmă, descoperită în urma unui audit de rutină. Cu această ocazie, au fost aduse la iveală mai multe discrepanțe semnificative în bugetul alimentației elevilor.

Mai precis, deși anul școlar se afla de abia la jumătate, costurile anuale ale serviciului alimentar deja fuseseră depășite cu suma incredibilă de 300.000 de dolari.

Frauda a fost descoperită în urma unui audit de rutină

Astfel, în timpul haosului creat în timpul pandemiei, Vera Liddell a reușit să comande cantități industriale de aripioare de pui, iar frauda a ajuns la suma uriașă de 1,5 milioane de dolari. Cu toate acestea, în urma unui audit de rutină, fapta comisă de către directoarea serviciului de alimentație a fost descoperită, iar autoritățile au intervenit imediat.

Cum Vera Liddell ridica personal aceste aripioare, folosind o dubă, ea a reușit să evite controalele obișnuite care ar fi depistat imediat fapta acesteia. Cu toate acestea, autoritățile au observat că bugetul anual pentru serviciul alimentar deja fusese depășit cu 300.000 de dolari, în ciuda faptului că anul școlar de abia se afla la jumătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fantana lui brancusi jpg
VIDEO Soţii Ceauşescu sunt dezgropaţi în Cimitirul Ghencea jpeg
monede valoroase depositphotos1 jpg
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net