Locul superb din România pe care puțini turiști îl cunosc! Este de o frumusețe rară iar culoarea apei este una specială

Țara noastră este un adevărat cufăr de comori, atunci când vine vorba despre oportunități turistice. Cu toate acestea, unele destinații din România sunt cunoscute de numai foarte puțini români, în ciuda frumuseții pe care o au de oferit. Iar aceasta este și situația unei lagune incredibile de care toți vizitatorii se îndrăgostesc!

Țara noastră este plină de locuri incredibile, de o frumusețe rară! De la peisajele superbe din Deltă și stațiunile de pe litoral și până la cele mai izolate locuri din mijlocul munților, România poate oferi o destinație perfectă fiecăruia dintre noi, indiferent de gusturile pe care le avem.

Din păcate, unele dintre aceste destinații sunt foarte puțin cunoscute de cei mai mulți dintre noi, indiferent de frumusețea pe care o au de oferit! Iar acesta este cazul unui loc cunoscut drept „laguna albastră”, din județul Bihor!

Laguna de care se îndrăgostesc toți vizitatorii

Turiștii se îndrăgostesc de acest loc / captură: YouTube
Turiștii se îndrăgostesc de acest loc / captură: YouTube

Acest loc de o frumusețe rară s-a format într-o fostă carieră de cărbune, însă, din păcate, laguna nu poate fi vizitată decât cu ajutorul unei mașini de teren. Dar, în ciuda dificultății traseului, turiștii spun că efortul de a ajunge aici merită!

Laguna are o culoare turcoaz superbă, iar nisipul de aici este unul lucios. Din păcate, laguna nu este exploatată turistic, cel puțin până acum.

Tot mai mulți turiști ajung aici

În unele locuri, această lagună de o frumusețe rară ajunge la o adâncime de chiar și 50 de metri. Cu toate acestea, autoritățile sfătuiesc turiștii să nu riște să facă baie în acest loc, ci doar să îl admire de la o distanță sigură

Mai mult decât atât, autoritățile mai doresc să ajungă și la un acord cu localnicii, pentru a putea valorifica acest loc superb. Turiștii care reușesc să viziteze „laguna albastră” se îndrăgostesc pe loc de frumusețea naturală a acestei destinații, iar autoritățile își doresc să crească numărul vizitatorilor în zonă. Până acum, este nevoie de o mașină de teren pentru a reuși să ajungem la această lagună de vis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Bennifer (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
458400548 832479939068191 3801187412317697331 n (1) jpg
bani multi pensie jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
dragos tabaran a murit jpg
sticle de plastic reciclare INATECH jpg
Elena Lasconi, Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Marcel Ciolacu, George Simion și DIana Șoșoacă  FACEBOOK jpg
PAG 2 Inundații la Slobozia Conachi FOTO ISU Galați jpg
carne vita vs alte carnuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net