De ce trebuie să pui o folie de aluminiu sub hainele pe care le calci. Trucul știut doar de doamnele care lucrează în curățătorii. Video

Cu toții avem momente în care ne dorim să scăpăm de rutina zilnică. Indiferent cât de repede am face duș, ne-am spăla pe dinți, sau am face curat prin casă, fiecare dintre noi am prefera să existe un buton care să rezolve aceste lucruri pe loc. Din fericire, atunci când vine vorba despre călcatul hainelor, există un truc ingenios care ne poate ajuta să terminăm mult mai repede.

Rutina este mereu obositoare, atât fizic cât și psihic. Chiar dacă este vorba despre lucruri relativ simple și rapide, cum ar fi dușul, bărbieritul, sau curățenia casei, cu toții avem momente când dorim să nu mai fie nevoie să ne îngrijim de astfel de probleme constant. Partea cea mai bună este faptul că există nenumărate modalități prin care putem termina astfel de eforturi mult mai repede!

Iar atunci când vine vorba despre călcatul hainelor, un truc ingenios ne poate ajuta să terminăm mult mai repede, iar întregul proces ar trebui să fie mult mai ușor! Iar tot ce trebuie este să punem o banală folie de aluminiu sub coperta mesei de călcat!

Cum ne ajută aluminiul să călcăm mai repede

Modul în care acest truc ingenios funcționează are legătură cu temperatura, sau, mai precis, cu modul în care temperatura este distribuită de-a lungul mesei de călcat. Astfel, după ce punem puțină folie de aluminiu sub coperta mesei de călcat, căldura va urma să se propage egal, pe ambele părți ale hainei pe care o călcăm!

Iar acest lucru înseamnă că nu va mai fi nevoie să călcăm hainele pe ambele părți! Astfel, cu o simplă bucată de aluminiu, vom reuși să călcăm hainele de două ori mai repede!

Temperatura la care spălăm rufele este importantă

Un alt truc ingenios care ne poate ajuta să ne călcăm rufele mai rapid ține tot de temperatură, dar de această dată, este vorba despre temperatura apei în care le vom spăla! Mai precis, cu cât aceasta este mai fierbinte, cu atât se vor încreți mai mult și hainele noastre!

Din acest motiv, experții ne spun că nu trebuie să spălăm rufele în apă ce depășește 30 - 40 de grade Celsius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net