Cum a reușit un tânăr să câștige aproape 10.000 de euro. Oricine poate avea acest „loc de muncă”

Cu toții ne dorim să putem călători mai mult, însă, de cele mai multe ori, bugetul restrâns ne forțează să rămânem acasă. Însă, un bărbat a reușit să câștige aproape 10.000 de euro printr-o metodă ingenioasă, iar acum folosește banii pentru a călători de-a lungul globului!

A câștigat mii de euro / foto: Mikhail Chekhrinov/YouSpotProperty
A câștigat mii de euro / foto: Mikhail Chekhrinov/YouSpotProperty

Bugetul reprezintă o problemă pentru cei mai mulți dintre noi, atunci când vine vorba despre planuri de călătorie. Indiferent cât de mult ne-ar plăcea să explorăm anumite destinații de vis, este posibil ca acest vis să nu fie unul practic, din punct de vedere financiar. Dar, Mikhail Chekhrinov, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a reușit să câștige 8.000 de lire sterline printr-o metodă ingenioasă, sumă ce este echivalentul a aproximativ 9.400 de euro.

Mai precis, tânărul a reușit să câștige acești bani raportând case părăsite către YouSpotProperty. Acest site răsplătește membrii publicului pentru faptul că raportează aceste proprietăți abandonate, oferindu-le vouchere Amazon, sau M&S, în valoare de 20 de lire, dacă proprietatea îndeplinește criteriile lor.

A reușit să câștige aproape 10.000 de euro

Iar în situațiile în care această compaie reușește să cumpere și să renoveze casa, persoana care a raportat-o va primi 1% din valoarea prețului la care proprietatea a fost vândută. Iar cum Mikhail Chekhrinov a raportat deja mai multe astfel de case, el a reușit să strângă mii de euro, bani pe care îi folosește pentru a călători.

Doar în acest an, tânărul a mers în Insulele Azore, Muntenegru și Italia, folosind doar banii câștigați din această metodă.

Folosește banii pentru a călători în jurul lumii

Tânărul a primit până acum din partea companiei nu mai puțin de 210 vouchere, cât și patru bonusuri de 1% din vânzarea proprietăților. În total, el a câștigat aproape 10.000 de euro din această metodă inedită.

„Acea recompensă de 1% e posibil să însemne mii de euro și poate plăti pentru nenumărate bilete de avion de care am nevoie pentru călătoriile mele”, a spus bărbatul, potrivit The Sun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net