A câștigat un premiu uriaș la Loto, dar a refuzat să îl ridice. Familia norocosului n-a știut nimic despre gestul bizar al tânărului

Decizia unui tânăr în vârstă de numai 18 ani a făcut înconjurul lumii, după ce a refuzat să primească un premiu important câștigat la Loto! Familia acestuia a aflat despre ce s-a întâmplat în timpul unei emisiuni TV!

A refuzat să ridice premiul de la Loto
A refuzat să ridice premiul de la Loto

Probabil că cei mai mulți dintre noi ne dorim să câștigăm marele premiu la Loto, iar o mulțime de români își cumpără un bilet la fiecare final de săptămână, pentru a-și juca numerele norocoase. Ei bine, un tânăr în vârstă de numai 18 ani din Marea Britanie a și reușit să câștige un premiu important, însă a refuzat să îl ridice!

Tânărul George Radford a reușit să câștige o casă în valoare de 350.000 de lire sterline, aflată în Blackpool. Locuința are trei etaje și șase dormitoare, dar tânărul a decis să refuze acest premiu important.

A refuzat un premiu important câștigat la Loto

Cu toate acestea, tânărul a fost intimidat de mărimea acestei locuințe, așa că a decis să renunțe la marele premiu. Cu toate acestea, vestea bună este că George Radford nu a rămas chiar cu mâna goală! Loteria îi permitea să aleagă între această casă, în valoare de 350.000 de lire sterline, ori un premiu în bani, fiind vorba despre o sumă asemănătoare, de 300.000 de lire sterline.

Astfel, având această opțiune, tânărul a decis să renunțe la casa impresionantă pe care a câștigat-o, pentru a alege suma de bani. El a spus că va folosi banii pentru a cumpăra o casă mai mică, potrivită pentru nevoile lui.

A ales un premiu mai mic

Mai mult decât atât, tânărul a spus că nu vrea să renunțe la actualul său loc de muncă, iar în viitor își dorește să ajungă ucenic în domeniul IT, pentru Blackpool Council. El lucrează acum în domeniul ospitalității, la un pub din Hambleton, cât și la un magazin.

George Radford locuiește alături de mama sa și de fratele său mai mic, în vârstă de 15 ani. El a câștigat acest premiu uriaș la Loto la numai trei zile după majorat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fantana lui brancusi jpg
VIDEO Soţii Ceauşescu sunt dezgropaţi în Cimitirul Ghencea jpeg
monede valoroase depositphotos1 jpg
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net