Prețurile mici din această stațiune atrag tot mai mulți turiști! O masă poate costa nici 30 de lei

Din păcate, prețurile tot mai mari de pe litoral transformă concediul tradițional de vară într-un adevărat efort financiar, pentru tot mai mulți români. Cu toate acestea, există și vești bune! La o stațiune faimoasă din țara noastră, turiștii spun că pot lua masa doar cu 28 de lei!

Turiștii vin în număr tot mai mare pe litoral
Turiștii vin în număr tot mai mare pe litoral

Din păcate, probabil că cei mai mulți dintre noi am întâlnit știri în care turiștii vorbesc despre prețurile șocante de pe litoral, unde ajung să plătească sute de lei chiar și pentru cele mai banale mese. Însă, există și vești bune, iar într-o stațiune faimoasă, o masă poate costa chiar și numai 28 de lei!

Mai precis, este vorba despre Eforie Nord, unde turiștii vin în număr tot mai mare, datorită prețurilor mici. Cei care își doresc o opțiune economică au oportunitatea de a merge la autoserviri, unde prețurile sunt mult mai mici!

Prețurile de la Eforie Nord atrag turiștii în număr mare

Prețurile de la Eforie Nord reușesc să atragă turiștii din țara noastră, care pot mânca aici fără a scoate sume uriașe din buzunar. „Meniul zilei cu 28 de lei și doi mici pe lângă. În total am dat 43 de lei. Este statiunea mea de suflet, aici imi place mie cel mai mult”, a declarat un turist, potrivit observatornews.ro.

Iar turiștii care merg în alte stațiuni recurg la orice truc posibil pentru a reduce cheltuielile! De exemplu, unii turiști preferă să închirieze un apartament, deoarece este mai ieftin decât o cameră la hotel!

Turiștii încearcă să cheltuie cât mai puțin în vacanță

De exemplu, la Mamaia, turiștii pot plăti chair și cu câteva sute de lei mai puțin dacă închiriază un apartament, comparativ cu prețurile de la un hotel. „Mai ieftin decât la hotel. Am găsit cu 550 de lei la hotel, iar cu 350 la apartament”, a spus o turistă, potrivit sursei citate.

Cu toate acestea, tot Eforie Nord rămâne opțiunea mai bună, pentru cei care doresc să cheltuiască cât mai puțin. În medie, în Mamaia se plătește aproximativ 600 de lei pe noapte, în timp ce la Eforie Nord, prețul începe de la 250 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
inundatii (4) jpeg
1 student din 3 renunţă la facultate pentru că a ales greșit jpg
avion pexels jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net