Un crocodil a fost descoperit trăind printre blocurile din Sofia! Autoritățile nu reușesc să îl evacueze

Un incident de-a dreptul bizar a lăsat fără cuvinte autoritățile din Bulgaria. În timpul unor inspecții pentru tăierea ilegală a copacilor în Sofia, chair în apropiere de mai multe blocuri de apartamente, autoritățile au dat peste un crocodil de peste un metru! Se pare că animalul poartă numele de „Crocky”.

Crocodilul se numește „Crocky” / foto: Novinite
Crocodilul se numește „Crocky” / foto: Novinite

Cu toții am auzit de câini și pisici vagaboande, însă ceva mai la sud, în Sofia, autoritățile se confruntă cu o situație ceva mai specială: un crocodil vagabond! Se pare că animalul se află în apropiere de blocurile de apartamente din cartierul Botunets, în nord-estul Sofiei.

„Crocky”, cum a fost botezat animalul, a fost descoperit sub o prelată, în urma unor inspecții pentru tăierea ilegală a copacilor, iar până acum, spre nemulțumirea locuitorilor din zonă, autoritățile nu au reușit să mute animalul în altă locație. Crocky are o lungime de 1,6 metri, iar în ciuda faptului că s-au făcut presiuni încă de luna trecută ca autoritățile de mediu și veterinare să preia animalul, nu s-a rezolvat nimic.

Un crocodil a fost găsit în Sofia

Primarul regional a vorbit deja despre inabilitatea autorităților de a prelua crocodilul de lângă locuitori. „Pur și simplu nu mai am cuvinte. Înseamnă că am sentimentul că, în această țară, pur și simplu nu există instituții ale statului”, a declarat Lilia Donkova, potrivit adevarul.ro.

Se pare că un bărbat a declarat autorităților că el este propriatarul lui Crocky, iar animalul ar fi fost folosit la circ și nu mușcă. Pe data de 7 august, cea de-a doua încercare a autorităților de a ridica crocodilul a eșuat, iar proprietarul susține că a cumpărat animalul în mod legal.

Proprietarul refuză să cedeze animalul

Chiar dacă autoritățile au mers la fața locului pentru a prelua crocodilul, proprietarul acestuia refuză să îl cedeze. Pe numele său Victor, artistul de circ care îl deține pe Crocky spune că animalul trăiește în condiții adecvate și nu există motive pentru îndepărtarea lui.

Cu toate acestea, autoritățile competente insistă ca Crocky să fie dus la Grădina Zoologică din Sofia, pentru a primi adăpost și îngrijiri adecvate pentru specia sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
casa verde jpg
accident bucuresti jpg
Stațiunile din județul Brașov rămân în topul preferințelor românilor FOTO Poiana Brașov
image png
Satul Târsa din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL jpg
454708605 8895222737161099 1234390086311424873 n jpg
Balea Lac scaled 1 logo jpg
monede valoroase depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net