Accident teribil! Cel puțin 10 oameni și-au pierdut viața: „Șoferul ar fi aţipit”

Zece persoane și-au pierdut viața în urma unui grav accident de autocar pe o șosea din Turcia. Alte 26 de oameni au fost răniți, după ce atuobuzul în care se aflau a lovit un picior de pod în timp ce conducea pe o șosea din Ankara.

Accidentul s-a produs pe o autostradă în apropiere de Ankara / foto: Facebook TRT
Accidentul s-a produs pe o autostradă în apropiere de Ankara / foto: Facebook TRT

Un accident rutier teribil s-a soldat cu moartea a 10 oameni, în timp ce alți 26 sunt acum răniți. Aceștia se aflau într-un autocar ce conducea pe o șosea din Ankara, unde s-a lovit de un picior de pod. Se pare că autocarul se afla pe șoseaua, Ankara – Eskișehir, venind din direcția Polatli.

Mai multe vehicule de salvare au sosit imediat la fața locului, iar guvernatorul Ankarei, Vasip Sahin, spune că „nu există nicio urmă de frânare la faţa locului, ceea ce sugerează că şoferul ar fi aţipit.”

Circulația a fost închisă pe ruta unde s-a petrecut accidentul

Zece persoane și-au pierdut viața în urma acestui accident tragic, iar ruta unde s-a petrecut coliziunea deja a fost închisă. Yılmaz Tunç, ministrul Justiției, deja a declarat că s-a început o anchetă pentru a afla cum s-a produs accidentul.

„O anchetă judiciară a fost inițiată de Procuratura generală din Ankara Vest cu privire la accidentul care ne-a ars inimile, iar trei procurori au fost desemnați (n.r. să facă cercetări) sub coordonarea unui procuror șef adjunct”, a declarat ministrul turc, potrivit adevarul.ro.

Nu au existat urme de frânare

Se pare că accidentul a avut loc în apropiere de Ankara, pe o autostradă. Autocarul în care se aflau pasagerii s-a lovit de un picior de pod, iar autoritățile nu au descoperit urme de frânare la locul tragediei, lucru ce ar sugera faptul că șoferul ar fi adormit.

Din păcate, astfel de accidente sunt destul de comune în Tucia. Acum un an, nu mai puțin de 14 persoane și-au pierdut viața, iar alte 18 au fost rănite, după ce un autocar a ieșit de pe o autostradă din vestul Turciei și s-a răsturnat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
executie ceausescu jpg
femeie ceai raceala jpg
roman in germania terorizat de conationali jpg
2 regele carol al doilea jpg jpeg
casa verde jpg
accident bucuresti jpg
Stațiunile din județul Brașov rămân în topul preferințelor românilor FOTO Poiana Brașov
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net