Un grup de români ar fi fugit dintr-o tavernă din Grecia fără să plătească! Patronul cere ajutor pentru identificarea lor

Un grup format din 11 români au plecat fără să plătească după ce au mâncat pe săturate la o tavernă din Grecia. Acum, proprietarul localului a cerut ajutor pe Facebook pentru a afla cine sunt aceste persoane.

Românii au plecat fără să plătească / foto: captură video
Românii au plecat fără să plătească / foto: captură video

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, grupul de 11 români ar fi fost format din cinci adulți și șase copii, iar după ce au mâncat și băut în taverna din Grecia, au plecat fără să plătească consumația. Patronul grec a apelat la ajutorul grupului de Facebook Forum Thassos, pentru a identifica persoanele.

„Bună, grup minunat de la Taverna Sakis Sykoudis. Am dori să vă cerem ajutorul. Joi seara, ăștia doi au mâncat în taverna noastră cu familiile lor (în total 5 adulți și 6 copii) și au uitat  să plătească. Dacă vreunul dintre voi îi cunoașteți, vă rugăm să-i contactați sau să ne contactați pe noi, astfel încât să le reamintim să treacă pe la noi pentru a chita nota de plată. Bucurați-vă de vacanță”, a scris grecul pe Facebook.

Au plecat din restaurant fără să plătească

Atunci când a fost întrebat de către administratorul grupului dacă știe ce limbă vorbesc clienții, patronul a spus că aceștia vorbeau în română și că deja a contactat poliția. „Îmi pare rău pentru voi! Îmi pare rău că există așa turiști! Trebuie pedepsiți!”, a scris o doamnă de pe grup.

De asemenea, patronul grec a spus că aceștia au mâncat și au băut, iar administratorul grupului a mai sugerat să fie verificate numerele mașinilor.

Patronul grec a contactat deja poliția

O altă persoană a fost curioasă cum a reușit un grup format din tocmai 11 persoane a reușit să înșele vigilența ospătarilor. „Nu e greu. Suntem la mare. O mulțime de turiști mănâncă, iar în același timp merg la plajă alergând după copii, deci 1-2 persoane stau la masă etc. Lăsăm clienții noștri să se bucure de masă și de vacanță, nu ne place să-i stresăm”, a răspuns patronul.

O altă persoană a sugerat ca pozele acestora să fie puse la îmbarcarea pe ferry, în timp ce alt internaut spune că dacă poliția este anunțată, aceștia vor fi reținuți la ieșirea din țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Copil bolnav FOTO Shutterstock jpg
dig vaslui jpg
trandafiri, freepik jpg
vladimir putin gettyimages jpg
neil cox j antic nud biciclisti profimedia (3) jpg
calorifer_shutterstock 2123771615 jpg
aleea cununilor facebook jpg
piki antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net