Vacanță de vis în Grecia, transformată într-un coșmar pentru o familie de români! Ce au pățit pe insula Creta: „A trebuit să facem gălăgie”

Ar fi trebuit să fie o experiență de vis, despre care să vorbească cu drag to restul anului. Din păcate, o vacanță petrecută în Creta s-a transformat rapid într-u coșmar, pentru o familie de români.

Vacanța din Creta a devenit un coșmar / foto: Shutterstock
Vacanța din Creta a devenit un coșmar / foto: Shutterstock

Au sperat să se bucure de câteva zile de vis, pe care să și le amintească cu drag tot restul anului. Din păcat,e experiența trăită de o familie de turiști români care a plecat în concediu în Creta.

Deși plătiseră o sumă considerabilă pentru sejurul lor la hotelul de 3 stele, au rămas uimiți de modul în care au fost primiți odată ce au ajuns la destinație. Aceștia au constatat cu stupoare că urmau să fie cazați într-o anexă a clădirii!

Experiența de coșmar trăită de o familie de români în Creta

Locul semăna mai mult cu un cămin de nefamiliști, motiv pentru care românii au cerut explicații atât personalului hotelului, cât și agenției de turism.

„Vin în sprijinul celor care vor să meargă în Creta, Hersonissos, și doresc să rezerve la Hotel Hersonissos Central. Am rezervat aceleași camere două familii, dorindu-ne să stăm unii lângă alții.

Noi am stat în hotel, iar cealaltă familie într-o anexă mizerabilă la propriu, care probabil nu are autorizație de funcționare. Noi am rezervat în hotel, nu în anexă, conform pachetului.

A trebuit să facem gălăgie, să sunăm și să trimitem mailuri la agenție pentru a fi mutați în camera rezervată inițial. Seamănă cu un cămin de nefamiliști din perioada veche”, au scris turiștii în mediul online.

„A trebuit să facem gălăgie”

Iar potrivit turiștilor români, clădirea în sine nu a fost singura problemă de care s-au lovit în timpul vacanței. Se pare că și personalul instituției a avut un comportament complet neadecvat.

„Personalul răspunde urât, micul dejun nu este deloc ce am întâlnit în Grecia până acum. Are 3 stele, dar nu merită 1. În ziua de check in și check out nu au cameră de depozitare pentru bagaje, trebuie lăsate la recepție.

Cum zborul la noi este la 1 noaptea, iar check out este la 11 dimineața, am rezervat o noapte la alt hotel, să stăm până seara”, au mai scris românii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
turkey 4181647 1280 jpg
cosmin jpg
dovleac jpg
front 1 jpg
sardinia shutterstock 1298190457 jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net