Jobul unde ești plătit cu 4.400 de euro pe lună. Nu este nevoie de experiență în domeniu

Un român care știe această meserie poate câștiga un total de 53.000 de euro pe an, adică aproximativ 4.400 de euro pe lună. Locul de muncă nu este în România și necesită o cunoaștere minimă a limbii din țara respectivă.

Jobul unde ești plătit cu 4.400 de euro pe lună / foto: arhiva Click!
Jobul unde ești plătit cu 4.400 de euro pe lună / foto: arhiva Click!

Un salariu lunar de cel puțin 4.400 de euro, cu alte cuvinte 53.000 de euro pe an, plus bonusuri și alte beneficii. Așa sunt atrași românii care cunosc meseria și vor să lucreze în Germania. În această țară trăiesc aproximativ 900.000 de români.

Locurile de muncă disponibile sunt cele de asistent medical, un job care în România este plătit de câteva ori mai puțin decât în Germania. În plus, condițiile de muncă variază de la țară la țară.

Locul de muncă unde ești plătit cu 4.400 de euro pe lună

Pe o platformă de locuri de muncă din Germania, o companie anunță că are locuri disponibile pentru asistenți medicali generaliști (cu sau fără experiență) în cămine de bătrâni, în Bavaria, München, Augsburg și Werneck.

Cunoașterea limbii germane la nivel conversațional (B2) este esențială, dar dacă nu cunoașteți limba germană la acest nivel, puteți urma un curs lingvistic. Candidații la acest post trebuie să aibă Diploma de Asistent Medical Generalist cu studii postliceale sau universitare. Experiența în acest domeniu nu este esențială, dar ar fi avantajoasă. De asemenea, sunt necesare simțul responsabilității, seriozitatea și angajamentul.

Contractele de muncă sunt pe perioadă nedeterminată și pot fi cu normă întreagă sau redus. Pe de altă parte, angajații au dreptul și la 30 de zile de concediu plătit pe an. De asemenea, angajații sunt acoperiți în proporție de 100% de sistemele germane de asigurări și pensii.

Angajaților li se pune la dispoziție un apartament mobilat pentru primele trei luni (chirie gratuită sau redusă pentru primele trei luni) și sunt, de asemenea, asistați în găsirea unui apartament. Se oferă salariu motivant de 48.600-53.000 de euro/an, plus bonusuri, potrivit newsweek.ro

Între timp, mulți români care nu își găsesc un loc de muncă decent în România încearcă să plece în străinătate. Deși departe de familie și prieteni, ei pleacă pentru bani mai mulți și a unor condiții de muncă mai bune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
asasinat arad crisan jpg
test iq1 jpeg
Blocuri Bucuresti FOTO Shutterstock jpg
extrageri loto
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
carent de smecher jpg
trandafiri istock jpg
apartament colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net