Joe Biden, injurii la adresa unui jurnalist, în direct

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, l-a jignit, în direct, pe un jurnalist din partea publicației Fox News, la finalul unei conferințe de presă, crezând că are microfonul închis.

joe biden jpeg

În urma unei conferințe de presă ce a avut ca scop prezentarea rezultatelor Cabinetului Biden, jurnaliștii au început să-i adreseze întrebări președintelui american. În urma întrebării reporterului Peter Doocy, care avea în vedere responsabilitatea politicii americane față de inflația suvernită, Biden s-a întors către membrii guvernului și l-a jignit pe jurnalist, declarând ”yeah, the inflation, what a stupid son of a bitch”, se arată potrivit CNBC.

injurii la adresa jurnalistului de la fox news, în direct

Crezând că microfonul lui era oprit, Joe Biden a răspuns într-un mod sarcastic: „Nu, ăsta e un avantaj grozav. Mai multă inflație.”, mai apoi, aducând injurii la adresa jurnalistului.

Ulterior, Doocy a apărut la Fox News după schimbul său de replici cu Biden, unde co-gazda „The Five”, Jesse Watters, a glumit alături de colegul său: „Cred că președintele are dreptate.”

Chiar și așa, Doocy a transmis că, luni seară, Biden l-a sunat pentru a-și cere scuze pentru această remarcă.

Doocy este un jurnalist cunoscut în Statele Unite, deoarece acesta are un mod aparte de a adresa întrebările. Este cunoscut că intervine peste alți jurnaliști, pentru a-l prinde pe președinte cu garda jos. De asemenea, și Biden are un lung istoric în adresarea injuriilor în timp ce microfonul său este oprit, fapt ce nu a surprins pe nimeni.

În acest moment, inflația se află la cote nemaivăzute în decenii, iar Casa Albă s-a chinuit, în ultimele luni, să comunice cu publicul larg asupra eforturilor pe care le depune pentru a ajuta la scăderea sau stabilizarea prețurilor pe termen lung. Pe termen scurt, Biden, sau orice alt președinte, nu poate face multe pentru a inversa tendințele macroeconomice, cum ar fi creșterea cererii de consumatori, dar și crizele lanțului de aprovizionare ce a survenit, în principal, în Asia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net