Joe Biden, injurii la adresa unui jurnalist, în direct

25 ianuarie 2022

Pre╚Öedintele Statelor Unite, Joe Biden, l-a jignit, ├«n direct, pe un jurnalist din partea publica╚Ťiei Fox News, la finalul unei conferin╚Ťe de pres─â, crez├ónd c─â are microfonul ├«nchis.

joe biden jpeg

├Än urma unei conferin╚Ťe de pres─â ce a avut ca scop prezentarea rezultatelor Cabinetului Biden, jurnali╚Ötii au ├«nceput s─â-i adreseze ├«ntreb─âri pre╚Öedintelui american. ├Än urma ├«ntreb─ârii reporterului Peter Doocy, care avea ├«n vedere responsabilitatea politicii americane fa╚Ť─â de infla╚Ťia suvernit─â, Biden s-a ├«ntors c─âtre membrii guvernului ╚Öi l-a jignit pe jurnalist, declar├ónd ÔÇŁyeah, the inflation, what a stupid son of a bitchÔÇŁ, se arat─â potrivit CNBC.

injurii la adresa jurnalistului de la fox news, în direct

Crez├ónd c─â microfonul lui era oprit, Joe Biden a r─âspuns ├«ntr-un mod sarcastic: ÔÇ×Nu, ─âsta e un avantaj grozav. Mai mult─â infla╚Ťie.ÔÇŁ, mai apoi, aduc├ónd injurii la adresa jurnalistului.

Ulterior, Doocy a ap─ârut la Fox News dup─â schimbul s─âu de replici cu Biden, unde co-gazda ÔÇ×The FiveÔÇŁ, Jesse Watters, a glumit al─âturi de colegul s─âu: ÔÇ×Cred c─â pre╚Öedintele are dreptate.ÔÇŁ

Chiar ╚Öi a╚Öa, Doocy a transmis c─â, luni sear─â, Biden l-a sunat pentru a-╚Öi cere scuze pentru aceast─â remarc─â.

Doocy este un jurnalist cunoscut ├«n Statele Unite, deoarece acesta are un mod aparte de a adresa ├«ntreb─ârile. Este cunoscut c─â intervine peste al╚Ťi jurnali╚Öti, pentru a-l prinde pe pre╚Öedinte cu garda jos. De asemenea, ╚Öi Biden are un lung istoric ├«n adresarea injuriilor ├«n timp ce microfonul s─âu este oprit, fapt ce nu a surprins pe nimeni.

├Än acest moment, infla╚Ťia se afl─â la cote nemaiv─âzute ├«n decenii, iar Casa Alb─â s-a chinuit, ├«n ultimele luni, s─â comunice cu publicul larg asupra eforturilor pe care le depune pentru a ajuta la sc─âderea sau stabilizarea pre╚Ťurilor pe termen lung. Pe termen scurt, Biden, sau orice alt pre╚Öedinte, nu poate face multe pentru a inversa tendin╚Ťele macroeconomice, cum ar fi cre╚Öterea cererii de consumatori, dar ╚Öi crizele lan╚Ťului de aprovizionare ce a survenit, ├«n principal, ├«n Asia.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg