Joe Biden, insultat în timpul videoconferinţei de Crăciun! VIDEO

Ultima actualizare:

Președinții americani care urează copiilor un Crăciun fericit este o tradiție anuală și, de obicei, trece fără atenție prea mare din partea presei. Ultima dată când evenimentul a apărut în știri a fost în 2018, când președintele Donald Trump a chestionat un copil de 7 ani dacă mai crede în Moș Crăciun. Acum, a venit rândul actualului președinte al SUA, Joe Biden, care a fost insultat de un ascultător.

Joe Biden au vorbit cu americanii într-o videoconferință de Crăciun Foto: Getty Images
Joe Biden au vorbit cu americanii într-o videoconferință de Crăciun Foto: Getty Images

Joe Biden și Jill au respectat tradiţia Casei Albe şi au vorbit cu mai multe persoane care apelează la o linie telefonică pentru a urma traseul lui Moş Crăciun, gestionat din 1955 de Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospaţială (North American Aerospace), relatează adevarul.ro

Joe Biden, înjurat codat de un tată american

În videoconferinţa de la Casa Albă, Joe Biden a discutat cu Jared, tată a patru copii. La finalul discuţiilor, președintele american i-a urat părintelui «un Crăciun minunat», iar acesta i-a răspuns că-i transmite şi el un «Crăciun fericit”, iar la final a adăugat «Let's Go Brandon».   «Let's Go Brandon, sunt de acord", a răspuns Joe Biden. De fapt, aceste cuvinte înseamnă  «F**k Joe Biden». Clipul în care Joe Biden este insultat a devenit rapid viral în mediul online.

Eufemismul a fost adaptat dintr-un interviu local cu un pilot de maşini de curse, Brandon Brown. Victorios într-o competiţie dintr-un circuit Nascar în Alabama, pilotul de 28 de ani a fost intervievat la 2 octombrie de o jurnalistă a NBC. Ridicând vocea pentru a acoperi ce scandează tribuna, femeia spune: «Puteţi auzi scandările mulţimii: Haide, Brandon! ('Let's Go Brandon' - n.r.)». De fapt, pe fundal se aude foarte clar că mulţimea scandează: «F**k Joe Biden!». Astfel, acest slogan este folosit în mod normal de republicanii care nu îl suportă pe Joe Biden. Pentru a nu folosi cuvinte vulgare, ei aleg să spună acest eufemism. Nu doar oamenii de rând îl folosesc, chiar și  şi politicieni republicani de prim rang au preluat această zicală.

image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net