Johnny Depp dă lovitura. A obținut cel mai mare contract pentru parfumuri de bărbați semnat vreodată

Johnny Depp și Dior își continuă parteneriatul, dar la un preț ridicat, cel mai mare din istoria companiei. Actorul din Pirații din Caraibe a semnat un contract de peste 20 de milioane de dolari cu Dior, scrie People.

Johnny Depp FOTO EPA-EFE

Contractul, numit în presă 'o mega afacere', este cea mai mare afacere de parfumuri pentru bărbați din istorie, potrivit unui raport al Variety. Valoarea contractului o depășește cu mult pe cea dintre Dior și Robert Pattison, semnat cu mai bine de 10 ani în urmă și care a fost de 12 milioane de dolari.

Johnny Depp colaborează cu brandul de parfumuri din 2015 chiar și după ce Dior s-a confruntat cu reacții adverse când actorul se afla în mijlocul unor probleme legale.

Potrivit revistei americane, reprezentanţii casei franceze şi cei ai starului hollywoodian nu au dat curs deocamdată invitaţiei de a face declaraţii pe această temă.

Johnny Depp este imaginea oficială a parfumului "Sauvage" al casei Dior încă de la lansarea acestuia pe piaţă, în 2015. Bernard Arnault, CEO-ul grupului LVMH, care deţine casa Dior, a declarat că "imaginea lui Johnny Depp" este unul dintre motivele principale pentru care acest parfum s-a bucurat de "un succes remarcabil".

Parteneriatul actorului cu Dior a ocupat prima pagină a ziarelor în că de anul trecut, când una dintre reclamele Dior Sauvage a fost dufuzată în primetime la doar o săptămână după ce Depp a câștigat procesul împotriva fostei soții Amber Heard.

Un juriu de șapte persoane format din cinci bărbați și două femei i-a găsit pe Depp și pe Heard, în vârstă de 36 de ani, vinovați pentru defăimare, dar, apoi, s-au alăturat în mare parte starului din Pirații din Caraibe. I s-au acordat daune în valoare de 10,35 milioane de dolari, în timp ce actriței Aquaman i s-au acordat 2 milioane de dolari.

Dar, după un proces intens mediatizat, imaginea starului Johnny Depp a fost reparată în mare măsură după ce acesta s-a finalizat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net