Kate Middleton, gest pentru copiii din toată lumea. Ce i-a învățat pe cei mici

Ultima actualizare:

Kate Middleton, soția Prințului William, își dedică timpul copiilor din toată lumea, citindu-le acestora o poveste, în cadrul unei emisiuni difuzate de BBC. Iată un mic teaser!

Kate Middleton a citit o poveste pentru copii la BBC Foto: Instagram
Kate Middleton a citit o poveste pentru copii la BBC Foto: Instagram

Ducesa de Cambridge a publicat pe contul său oficial de Instagram un filmuleț din emisiunea pe care a difuzat-o BBC duminică, 13 februarie. Kate Middleton le-a citit copiilor una dintre poveștile sale preferate, cea a unei bufnițe căreia îi era frică de întuneric, însă a reușit să-și depășească temerea. Kate a ales să îi învețe astfel pe cei mici o lecție prețioasă.

Emisiunea a fost filmată cu ceva timp în urmă, iar Kate Middleton a apărut îmbrăcată lejer, într-un pulover lejer de culoare albă, cu model, și o pereche de jeanși. Filmările au avut loc în luna ianuarie, la Palatul Kensington, iar evenimentul a marcat Săptămâna Sănătății Mintale a Copiilor.

Kate Middleton, poveste cu tâlc pentru copii

Povestea „The Owl Who Was Afraid of the Dark (Bufnița căreia îi era frică de întuneric n.r), semnată de autorul Jill Tomlinson, este cea a lui Plop, un pui de bufniță care a reușit să-și învingă teama de întuneric cu ajutorul unor prieteni de-ai săi.

Scopul principal al proiectului este aceea de a-i învăța pe cei mici că pot să depășească, împreună, orice obstacol. Nume sonore și celebre au făcut parte din proiect, precum Tom Hardy, Dolly Parton și Chris Evans, care au adus zâmbetele pe chipul celor mici. 

Kate Middleton, prima din Familia Regală care l-a citit poveşti celor mici, la televizor

Ducesa de Cambridge este prima din familia regală care a făcut acest gest și, de ce nu, poate că a dat astfel startul unui nou trend. Producătorul general al BBC s-a declarat extrem de onorată de implicarea lui Kate Middleton în întregul proiect.

Nu puteam să fiu mai mândră de atât. Ducesa le va citi copiilor o poveste, chiar la aniversarea noastră de 20 de ani. Este o poveste specială şi reprezintă şi tema săptămânii 7-14 februarie, Sănătatea Mentală a Copiilor. Abia aştept să o aud şi sunt sigur că şi audienţa noastră simte la fel", a declarat Patricia Hidalgo, producătorul general al BBC.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net