Kate Middleton, mesaj cutremurător. Care este starea de sănătate a Prințesei de Wales, la 9 luni de când s-a aflat că are cancer: „Se apropie de sfârșit...”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton ar putea reveni în spațiul public pentru a-și îndeplini îndatoririle regale? Prințesa de Wales, care se luptă de ceva timp cu cancerul, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, din care reiese că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit și este mai optimistă ca oricând.

Kate Middleton, mesaj emoționant
Kate Middleton, mesaj emoționant

Kate Middleton: „Viața se poate schimba într-o clipă”

Kate Middleton a mărturisit că ultima perioadă a fost cruntă pentru ea, din cauza bolii cu care se confruntă, însă pe măsură ce trece timpul, Prințesa de Wales simte că viața ei va reveni la normal, întrucât și-a încheiat tratamentul de chimioterapie.

„Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu vă pot spune ce ușurare este că mi-am terminat în sfârșit tratamentul de chimioterapie. Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața așa cum o știi se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o cale de a naviga prin apele furtunoase și drumul necunoscut.

Călătoria cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, mai ales pentru cei apropiați. Cu umilință, te aduce și față în față cu propriile vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai luat în considerare până acum, iar cu asta, o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor

Acest timp ne-a reamintit mai presus de toate mie și lui William să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care atât de mulți dintre noi le luăm De a iubi și de a fi iubit”, a scris Kate Middleton pe pagina sa de Instagram.

„Aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă”

De asemenea, soția Prințului William mărturisește că își dorește să se vindece complet de boala care o macină de mai multe luni. Mai mult, aceasta a ținut să le mulțumească tuturor pentru sprijinul acordat în aceste momente grele și a anunțat că se va întoarce la muncă atunci când va putea. Alături de cuvintele emoționante, Kate Middleton a publicat și un filmuleț copleșitor alături de familia sa. 

„Fac tot ce pot pentru a rămâne fără cancer este acum concentrarea mea. Deși am terminat chimioterapia, drumul meu spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine. Aștept totuși cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să mai întreprind câteva angajamente publice în lunile următoare, când voi putea.

În ciuda a tot ce s-a întâmplat înainte de a intra în această nouă fază a recuperării cu un sentiment reînnoit de speranță și apreciere a vieții. William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit și am atras o mare putere de la toți cei care ne ajută în acest moment.

Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor au fost cu adevărat umilitoare. Tuturor celor care își continuă propria călătorie împotriva cancerului – rămân alături de voi, unul lângă altul, mână în mână. Din întuneric, poate ieși lumină, așa că lasă acea lumină să strălucească.”, a mai scris Kate Middleton. 

Kate Middleton revine în viața publică

Kate Middleton ar putea să se alăture Regelui Charles la Serviciul Național de comemorare din Whitehall. Se pare că soția Prințului William intenționează să le fie alături membrilor familiei regale la Cenatof, în Duminica Comemorării. Mai mult, aceasta ar organiza chiar și concertul de colinde de Crăciun, în pofida faptului că de ceva timp se confruntă cu boala necruțătoare, care a necesitat mai multe tratamente de chimioterapie.

The Sunday Times informează că Prințesa de Wales s-ar putea alătura Regelui Charles pe data de 10 noiembrie la evenimentul menționat, pentru a-i onora pe care care s-au stins din viață în conflict.

Dacă starea sa de sănătate continută să se îmbunătățească, Prințesa va organiza și concertul de colinde difuzat de Together At Christmas la Westminster Abbey, în luna decembrie. Nu s-a stabilit încă o dată oficială pentru revenirea ei în viața publică, însă Kate Middleton are întâlniri mai regulate și lucrează de acasă, după ce a petrecut mai mult timp în sânul familiei.

Aparițiile Prințesei de Wales după ce a fost diagnosticată cu cancer

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani a apărut de două ori în spațiul public de când a fost diagnosticată cu cancer. Prima dată la Trooping the Colour în iunie, și la Wimbledon în iulie, eveniment în cadrul căruia a prezentat trofeul masculin. Înainte de a se prezenta la evenimentul din iunie, Prințesa de Wales a transmis și un mesaj, prin intermediul căruia a anunțat că starea ei de sănătate nu s-a mai agravat și continuă să își urmeze tratamentul.

Vinerea trecută, partenera Prințului William s-a arătat bucuroasă de colaborarea cu Dwayane Fields, explorator polar britanic și prezentator TV. Aceasta i-a urat bun venit prin intermediul rețelelor de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
proteine scaled jpg
Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia jpg
PAG 3 MAIN Inundații la Slobozia Conachi 1 FOTO Tudor Neacșu jpg
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net