Brand-ul preferat de pantofi al lui Kate Middleton! Are 16 perechi din același model, dar pe culori diferite

#Casa Regală a Marii Britanii

Dincolo de rolul său în calitate de prințesă, Kate Middleton este recunoscută pentru rafinamentul și eleganța sa, lucuri care se reflectă în fiecare detaliu al ținutelor sale. Un element esențial al stilului său îl reprezintă alegerea accesoriilor, iar încălțămintea joacă un rol extrem de important. Dintre toate brandurile de lux pe care le preferă, unul se distinge în mod special: Emmy London. Kate iubește așa mult acest brand încât și-a comandat 16 perechi, dar pe culori diferite!

Brand-ul preferat de pantofi al lui Kate Middleton!
Brand-ul preferat de pantofi al lui Kate Middleton!

Brand-ul preferat de pantofi al lui Kate Middleton!

Emmy London, un brand de prestigiu cu sediul în Chelsea, Londra, este condus de directorul de creație Emmy Scarterfield. Brandul produce manual fiecare pereche de pantofi în Portugalia, folosind piele italiană de cea mai înaltă calitate. Pantofii sunt renumiți pentru eleganța lor, dar și pentru cât de mult rezistă, ceea ce explică de ce Prințesa Kate a adunat în garderoba sa 16 perechi în diverse culori.

Colecția impresionantă de încălțăminte a Prințesei are modele variate, adaptate atât pentru evenimente formale, cât și pentru ocazii mai casual. Printre preferatele sale se numără pantofii Rebecca, disponibili în zece nuanțe, pantofii Josie, în trei nuanțe, și platformele Valerie, în două culori. 

Modelul „Rebecca”, unul dintre preferatele Prințesei, se remarcă prin designul său sofisticat și versatil. Acești pantofi se ridică la prețul de 665 de euro, și se remarcă prin faptul că sunt ideali pentru o gamă variată de evenimente, de la casual la formal. Fabricat din piele de căprioară de o finețe deosebită, pantoful are un toc de 10 cm, căptușeală din piele și o talpă impecabilă, decorată cu un cristal unic, caracteristic brandului Emmy London. Acest model se găsește în 18 variante de culori și tip de piele, motiv pentru care prințesa l-a putut integra ușor în ținutele sale. 

De pildă, prințesa a purtat acest model anul trecut, în timpul Serviciului Național de Recunoștință și Dedicație de la Catedrala St Giles', când a asortat o haină Catherine Walker cu o pereche de pantofi Emmy London în nuanță de albastru cobalt. Această alegere a fost completată de o pălărie coordonată de la Philip Treacy. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net