„Lăcomie mare!” Ce au pățit mai mulți turiști români care au petrecut vacanța în Turcia

Mai mulți turiști români care se pregăteau să se întoarcă din vacanța lor din Turcia au avut parte de clipe de coșmar. Ce i-a revoltat atât de tare, aflați din rândurile de mai jos. 

Alanya Turcia Unspalash jpg

Românii care trebuiau să se întoarcă din Antalya în Timișoara, cu avionul, au trebuit să petreacă ore întregi în aeroport, după ce zborul lor a fost anulat. Evenimentul nefericit a avut loc la începutul lunii și a atras o serie de comentarii pe grupurile de socializare.

„Stăm peste 200 de persoane”

Mai mulți turiști din România care trebuiau să se întoarcă din vacanța din Turcia au fost extrem de revoltați după ce li s-a anulat zborul. Aceștiau au cerut explicații unei celebre agenții de turism din România, dar nu au primit informații referitoare la ce se va întâmpla cu zborul lor. 

O postare pe grupul de Facebook Forum Turcia a atras atenția mai multor internauți. Peste 200 de persoane au întâmpinat probleme cu zborurile. 

„Mulțumim pentru că ne-ați abandonat în Antalya. Stăm peste 200 de persoane ca fraierii, fără să primim vreo informație când putem decola spre Timișoara. Zborul trebuia să fie la 8.45. Rușine!!!”, a scris un utilizator pe grupul de Facebook Forum Turcia.

Același utilizator a mai transmis faptul că mai multe familii cu copii s-au lovit de reacția nepăsătoare a reprezentanților agenției Flyone, care s-au arătat neputincioși în această privință. 

„Trezit la 3-4 dimineața, multe familii cu copii, am sunat la ei și… Nu au ce face! Eu am ce face: nu mai cumpăr nicio excursie cu ei!”, a mai scris utilizatorul.

Turiștii români au decolat în această dimineață 

După multe ore de așteptare și mulți nervi, turiștii au reușit să decoleze abia a doua zi. Mulți internauți care au lucrat cu agenția de zbor respectivă s-au arătat la fel de nemulțumiți, spunând că și ei au întâmpinat probleme atunci când a venit vorba de zboruri. De asemenea, le-au recomandat altora să nu facă aceeași greșeală ca și ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net