„Eu aici nu voi mai veni niciodată”. Ce a nemulțumit-o pe o româncă, după ce s-a cazat la un hotel de 5 stele din Turcia

O româncă s-a plâns pe rețelele de socializare de vacanța din Turcia. Nici nu a ajuns bine că a mărturisit că abia așteaptă să plece acasă. Se pare că pe româncă nu o mulțumește faptul că, pentru banii plătiți, nu are loc pe plajă. Mai exact, i se pare inadmisibil faptul că șezlongurile sunt unul lângă altul și dă vina pe „turismul în masă”.

Ce a pățit o româncă după ce s-a cazat la un hotel de 5 stele din Turcia / foto: Pixabay
Ce a pățit o româncă după ce s-a cazat la un hotel de 5 stele din Turcia / foto: Pixabay

„Prima oară în Turcia, dar și ultima, pentru că eu aici nu voi mai veni niciodată. Sau mai bine zis, poate nu voi mai veni niciodată într-un resort de genul. Pentru că, pentru cât am plătit, mi se pare inadmisibil. Este inadmisibil. Eu călătoresc, dar călătoresc pentru mare, călătoresc pentru plajă. Marea? Nu am ce comenta. Dar plaja? E posibil așa ceva? Ăsta este turism de masă, în piscină la fel. Ce este asta? Nu mi s-a întâmplat niciunde să văd așa ceva.

O persoană mi-a spus că e normal pentru Turcia, că se vine pentru all-inclusive, nu pentru plajă. Sincer, eu nu vin pentru all-inclusiv. De mâncare găsim peste tot. Vin pentru a putea petrece timp de calitate, de a mă putea bucura de mare, de plajă, de tot. Resortul? Nu am ce comenta din punct de vedere al serviciului, dar din punct de vedere al plajei, mă scuzați, eu așa ceva nu am mai văzut și nici nu voi mai vedea în viața mea”, a spus românca, într-un videoclip publicat pe TikTok.

„Cu același buget am fost o săptămână în Maldive”

Ulterior, căci unii internauți nu au înțeles ce a dezamăgit-o pe româncă, recomandându-i să-și facă piscină în curte dacă este nemulțumită, femeia a publicat un alt videoclip, în care a încercat să explice mai clar care este, de fapt, problema.

Gusturile nu se discută. Cert este că mie nu îmi place. Cu siguranță sunt persoane cărora poate le place și altora care nu. Dar eu să plătesc o grămadă de bani, cu același buget am fost o săptămână în Maldive, două săptămâni în Zanzibar și chiar două săptămâni în Mauritius. Cu același buget, ok?

Suntem în Turcia, într-un resort de 5 stele. Înțeleg că resortul este extraordinar, serviciile sunt extraordinare, tot ce pune la dispoziție, dar dacă pe plajă sunt călcată în picioare... sunt  ocurile unul lângă celălalt. Mie mi s-a spus că e ceva normal în Turcia. Atunci e vina mea, că nu m-am interesat mai bine. Este a doua zi și eu abia aștept să plec acasă. De ce? Din cauza amenajării plajelor. Pentru că e inadmisibil așa ceva. Și în piscină, același lucru”, a mai spus românca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net