Dana Săvuică, jignită de Elena Cârstea pentru apariția sa în Playboy. Vedeta nu a uitat cuvintele dure: „Doamne, să vină copilul meu acasă...”

În 1999, Dana Săvuică (54 de ani) avea să fie prima vedetă din România care poza în revista Playboy. La vremea respectivă, printre cei care au criticat-o pentru că s-a pozat goală, s-a numărat și Elena Cârstea, celebra solistă în vârstă de 62 de ani.

Dana Săvuică a pozat în Playboy
Dana Săvuică a pozat în Playboy

Elena Cârstea a criticat-o aspru pe Dana Săvuică pe vremea când a apărut în Playboy

Dana Săvuică a acceptat provocarea de a poza dezbrăcată în primul număr al revistei Playboy în România și susține că la acea vreme, a câștigat o sumă uriașă de bani, pe care a investit-o într-o mașină sport de ultimul model. Nu și-a regretat alegerea, chiar dacă a fost aspru criticată pentru gestul său.

În urma apariției sale, Dana Săvuică a fost jignită într-o emisiune în direct, de către Elena Cârstea. Cu toate acestea, fosta realizatoare TV spune că nu s-a simțit ofensată, căci celebra revistă a ales-o tocmai pentru reputația pozitivă pe care o avea. Mai mult, vedeta a înțeles că nu toată lumea poate fi capabilă să tolereze astfel de lucruri.

Mi-am asumat asta încă de la început, știam în ce intru. Eu pe copertă sunt îmbrăcată într-un halat alb, nu se vede nimic. Nu aveam nimic de pierdut. Lumea nu a vorbit rău despre mine. Nu i-am lăsat, nu le-am dat motiv. Întotdeauna am avut respectul oamenilor. Atacurile au venit înainte de a apărea revista de la 2-3 vedete feminine care s-au dus pe la emisiuni și au început să spună că ce femeie e aia care se dezbracă într-o revistă pentru bărbați.

Le-am lăsat să vorbească. Îți dau un singur nume, dar ea e super ok, e dintr-o bucată. Elena Cârstea, în direct, a zis „Doamne, să vină copilul meu acasă de la școală și să îmi spună că au zis copiii că mama lui e c***ă.

Playboy a vrut ca prima româncă să fie o femeie măritată, cu copil, cu educație, cu forme naturale și să aibă o imagine solidă încât să nu poată să fie atacată. Mi-am dat seama că sunt atacuri pentru că lumea noastră românească nu a ajuns la nivelul acela de a avea o minte deschisă încât să susținem toate schimbările din lumea asta”, a delarat Dana Săvuică în podcastul „Super oameni”.

Cum a reacționat tatăl Danei Săvuică

Dana Săvuică spune că a fost mereu o fire introvertită și plină de inhibiții, însă atunci când s-a ivit oportunitatea să apară în revista Playboy, a considerat că este momentul să se schimbe și să capete mai mult curaj.

„Nu mă deranjează că se discută de revista Playboy. Inițial, când m-a sunat redactorul șef am crezut că vrea o fată de la agenția mea de modele. Și redactorul mi-a spus că mă vor pe mine. Eu tocmai mă retrăsesem de pe podium ca manechin, îmi deschisesem agenție de modele, ajunsesem la un alt nivel. Eram prezentator la televiziunea română, era foarte serioasă, trebuia să ai dosarul curat. Primul l-am sunat pe tata.

Și mi-a zis „Deși n-am vrut să fii manechin, deși nu te-am lăsat să te duci la facultatea de actorie, de data asta o să te las să faci ce vrei tu pentru că mi-ai arătat că tot ce ai făcut în showbiz ai făcut cu eleganță și decență'. Pe urmă, l-am întrebat pe fostul soț, pe mama. Mi-am negociat la sânge contractul, inclusiv ce poze apar în revistă, cât, ce și ce nu arăt din corpul meu.

E o artă să nu arăți nimic și totuși să lași loc imaginației. Eu zic că mi-am jucat cartea bine. Am fost singura care a făcut pozele la Chicago, la sediul Playboy. Am zis că nu are rost să dau cu piciorul la așa ceva. Am zis că ăsta e momentul meu, în care trebuie să am curaj”, a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
camera televiziune jpg
tudor chirila (1) jpg
1 2 adelina chivu eye 1280x720 jpg jpeg
betty salam si catalin instagram jpg
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
Banner Oana Ioniță
Mircea Radu continuă „Noi, românii”, emisia care de 3 sezoane, deja, aduce în fața telespectatorilor Metropola TV
image
actualitate.net
image
actualitate.net