Dana Săvuică a „fugit” departe de plaiurile mioritice. Unde se bronzează de Crăciun? Ce dorințe are pentru 2024

#Exclusiv Click!

A avut unul dintre cei mai frumoși și plini de vacanțe exotice ani din viața ei! A călătorit în 2023 în 5 țări, și pare că nu se oprește aici! Dana Săvuică (53 e ani) a decolat din nou. De această dată, frumoasa vedetă a ales Zanzibarul ca destinație de Crăciun, acolo unde a plecat cu partenerul ei de viață, Răzvan!

După Mexic și Grecia, Dana Săvuică a ajuns acum în Zanzibar, acolo unde va avea parte de un Crăciun fabulos și călduros, exact așa cum îi place!

Zanzibar era pe wish list-ul meu de mult și iată că mi s-a îndeplinit dorința de a petrece Crăciunul pe plaja cu nisip fin alb, înotând în apele turcoaz ale Oceanului Indian și relaxându-mă la all-inclusive. Abia aștept să descopăr insula care aparține de Tanzania, să preiau din vibe-ul localnicilor al căror motto în viață este „Hakuna matata” adică „Nicio problemă”. Salutul lor este „Jambo”, iar zâmbetul este tot timpul prezent, alături de ospitalitate. Acest spirit specific l-am întâlnit când am vizitat Kenya. Genial! În ceea ce privește gastronomia voi face o cură de pește, fructe de mare și fructe exotice, yummy! În sfârșit, o vacanță în doi!”, a consemnat Dana Săvuică în jurnalul ei de călătorii de pe pagina de Instagram.

Dana Săvuică a plecat departe de România

Dar cum face Săvuică cu bagajul atunci când călătorește atât de des? Vedeta ne-a explicat exact cum își aranjează hainele pentru destinațiile în care merge.

„Am mai multe valize! Una mai mare, de 20-25 de kilograme, pentru călătoriile cu destinații mai  îndepărtate și unele mai micuțe pentru city break-uri și practic asta e. Înainte să  plec undeva îmi fac ținutele pentru fiecare destinație și cum a fost cazul acum, m-am întors din Mexic, am stat doar o zi acasă, iar apoi am plecat în Grecia, practic valizele erau deja făcute. Am reușit să îmi organizez toată garderoba, dar deja îmi pregătesc o altă valiză pentru o destinație care să capteze fix starea de Crăciun... Nu știu ce o să-mi aducă ziua de mâine!", ne mărturisea Dana Săvuică, la sfârșitul lunii noiembrie.

Vedeta este din ce în ce mai mânată de dorul și plăcerea de a călători! Cât despre cadourile de Crăciun, îi place să se lase surprinsă!

Copilul din mine întotdeauna își va dori cadouri! Acum îl las să mă surprindă, pentru că orice cadou este binevenit! Mi-aș dori foarte mult să călătoresc din ce în ce mai mult. Am muncit foarte mult în toți anii aceștia pentru a activa această latură a mea! Oamenii mă privesc, mă urmăresc, își iau notițe, bifează destinațiile în care călătoresc. Uite, îl invidiez pe Răzvan Pascu! Așa aș vrea să ajung!”, ne-a mărturisit pentru Click!, Dana Săvuică.

Ce își dorește pentru 2024?

Vedeta își dorește să intre în noul an cu un vibe la fel de bun ca acum!

„Pentru noul an îmi doresc să fiu activă și să am în continuare vibe-ul acesta. Asta mă face pe mine fericită și asta mă ține tânără. Pentru anul viitor mi-aș dori să plec în Peru, Australia, Africa de Sud și, da, mi-aș dori să ajung și la Taj Mahal!”, ne-a mai povestit Dana Săvuică, care și-a făcut deja lista de călătorii pentru 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net