Cum a ajuns să doarmă Dana Savuică după operația la sâni? E chin mare! „Numai pe spate!”

#Exclusiv Click!

Continuă chinurile pentru Dana Săvuică, după operația de reducție și lifting mamar! Vedeta s-a ales cu sânii mult mai mici, a scăpat de durerile de spate, dar șase luni e obligată să poarte un corset. Nici noaptea nu mai doarme cum trebuie!

Dana Săvuică a luat decizia să-și micșoreze sânii natural, la 53 de ani. A recurs, recent, la o operație de reducție și lifting a sânilor. Acum, vedeta se află încă în perioada de recuperare și trebuie să poarte bustieră timp de șase luni.

Dana a suferit intervenția la medicul estetician Pascal Dameh și acum este foarte mulțumită de noii ei sâni, micșorați la jumătate. Cu bustiera deja s-a obișnuit, dar vedeta are mari probleme cu somnul, care este permis numai într-o anumită poziție, în perioada de recuperare.

Dana Săvuică: „Șase luni trebuie să mai port bustiera!“

Nu am scăpat încă de corset, nu! Sunt două luni din șase, nu am ajuns încă la jumătate. Două luni trebuie să-l porți non-stop, să nu-l dai jos deloc, nici când te speli. Și următoarele patru luni poți să alternezi, îl porți ori ziua, ori noaptea. Dar nu mă dreanjează asta așa de tare!

Mă deranjează, în schimb, că trebuie să dorm doar pe spate. Aici e problema mea mare! Mie, care-mi plăcea să dorm așa împrăștiată, cu perna în brațe, pe o parte, îmi place să îmbrățișez perna sau ce găsesc eu pe acolo prin pat.

Și acum numai pe spate, cu fața în sus așa, nu mă mișc nici într-o parte, nici în alta. E îngrozitor, dar asta e! Sunt mulțumită, în schimb, de cum arată sânii, îmi dau un aer așa tineresc, de puștoaică”, ne-a povestit fostul model, la ultimul eveniment monden, la care și-a etalat mândră noii sâni.

A suferit o operație de hernie de disc

Pe 7 noiembrie 2021, Dana Săvuică a suferit și o operație de hernie de disc, realizată în regim de urgență. Vedeta s-a prăbușit acasă, în baie și urla de durere.

A fost la un pas să îi paralizeze piciorul, pentru că hernia a fost una destul de urâtă și de gravă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net