E WOW! Dana Săvuică, prima apariție publică după operația de micșorare a sânilor

Ultima actualizare:

La doar câteva zile de la operația de micșorare a sânilor, Dana Săvuică (53 de ani) a ieșit în oraș, la premiera de gală a noului film din seria „John Wick”, pentru că este o mare admiratoare a actorului din rolul principal, Keanu Reeves. Click! a stat de vorbă cu ea: iată cum arată şi cum se simte acum.

Reporterul Click! Gheorghe Chelu, alături de Dana Săvuică / foto: Click!
Reporterul Click! Gheorghe Chelu, alături de Dana Săvuică / foto: Click!

„Decolteul meu este unde trebuia să fie. A fost vorba despre sănătatea mea, în primul rând. Pentru că, după o anumită vârstă, la sânul natural care este plin intervine legea gravitațională, intervin dureri cervicale, intervin insomnii, hainele nu mai stau bine pe tine și practic ai niște probleme de sănătate care pleacă de la sâni spre coloană și spre alte zone ale corpului... Şi atunci am zis să fac acest lifting (ridicare, n.r.) și reducție, ca să mă simt bine în corpul meu”, a explict Dana Săvuică, în exclusivitate pentru Click!

De asemenea, Dana Săvuică ne-a mai povestit ce planuri mai are pentru următoarea perioadă. Trece printr-o perioadă foarte frumoasă şi bogată din punct de vedere profesional, aşa că este mulţumită: „În afară de emisiunea mea, «Ego Live», sunt proiecte care țin de travel (călătorii, n.r.) și, bineînțeles, există acel proiect care ține de școala de bunele maniere, pe care o continuăm”.

Dana Săvuică: „O să plec și în Turcia”

Iar proiectele ei nu se limitează la graniţele ţării. Dana Săvuică a povestit că va da curs în curând unei colaborări cu totul deosebite. „O să plec și în Turcia, pentru că am primit o propunere de colaborare cu GoTurkyie, o să fiu în Grecia prin biroul de turism, cu o agenție de turism, dar bineînțeles că vor fi și destinațiile exotice cu această agenție cu care colaborez de cel puțin doi ani. Abia aștept să pozez în costume de baie pe acolo”, a mai spus Dana Săvuică, în exclusivitate pentru Click!

Dana Săvuică: „Mă uit în jos şi îmi place ceea ce văd"

Dana Săvuică şi+a micşorat sânii şi este foarte încântată de rezultat / foto: arhiva personală
Dana Săvuică şi+a micşorat sânii şi este foarte încântată de rezultat / foto: arhiva personală

În data de 22 martie, Dana Săvuică şi-a anunţat fanii, pe reţelele sociale, că va intra într-o operaţie de micşorare a sânilor. Vestea a uimit pe multă lume, dar ea a explicat de ce a fost nevoită să recurgă la această intervenţie. Nu este pentru prima dată când vorbeşte deschis despre tot ce face pentru a se menţine într-o formă fizică bună.

Dana Săvuică este la a doua intervenţie chirurgicală estetică. La începutul carierei de manechin a fost sfătuită să își micșoreze nasul. „Aveam un nas cu «personalitate», ca să mă exprim elevat, și «personalitatea» lui era mai mare decât a mea. Așa că l-am operat la îndemnul directorului de divertisment de la TVR 1, care, mai în glumă, mai în serios, îmi spunea că iese de pe ecran”, a povestit Dana.

În rest, nu are intervenții majore, însă apelează des la esteticieni, pentru diverse proceduri de întinerire a chipului, precum injecții cu botox. „Îmi pun puțin botox în frunte, ca să nu mă încrunt, de asemenea puțin acid hialuronic pe aici (şi indică şi alte zone ale feței, n.r.). Asta o dată la şase luni. Şi la 50 de ani mi-am făcut cadou nişte fire care se pun sub piele, pe linia maxilarului, ca să nu cadă pielea", a dezvălui Dana, pentru emisiunea „Oameni" de la Canal 33.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net