Dana Săvuică, dezvăluiri sincere despre complexele ei: «Îmi doream să fiu altfel»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Săvuică reușește să capteze atenția tuturor, imediat cum își face apariția. Este, de altfel, și prima româncă ce a pozat în Playboy, iar la 52 de ani nu și-a pierdut senzualitatea. Recunoaște, însă, că nu a avut mereu încredere în ea. 

Dana Săvuică, despre frumusețe și îngrijire
Dana Săvuică, despre frumusețe și îngrijire

Cu Dana Săvuică (52 de ani) ne-am întâlnit, recent, la un eveniment care celebra frumusețea și sănătatea femeilor, un moment perfect pentru a discuta despre trucuri de înfrumusețare, dar și despre sfaturi pentru a fi cât mai atrăgătoare.

În discuția extrem de sinceră pe care am avut-o, am rugat-o pe Dana Săvuică să ne spună câteva lucruri pe care ar trebui să le facă o femeie care dorește să arate mai bine. 

Cred că o femeie, dacă se respectă, trebuie să se îngrijească toată viața ei, pentru că asta este menirea femeii. Să fie feminină, să fie curată, să fie aproape perfectă și, de asemenea, este foarte important ca femeile să aibă grijă de ele și pentru sănătatea lor. Frumusețea nu ține de vanitate, ține de curățenia interioară și exterioară. Atunci putem discuta și despre sănătate și despre îngijirea noastră de zi cu zi, deci are mult mai multe fațete'' ne-a spus ea.

Ritualurile de frumusețe și dragostea de sine

Dana Săvuică ne-a spus că este foarte importantă stima de sine, pentru că aduce un echilibru nu doar în viața ta, ci și în vieților celor cu care interacționezi.

„Fiecare femeie este unică. Fiecare își prețuiește frumuseșețea în felul ei. Unele stau ore întregi și au un ritual de îngrijire complex, iar altele au nevoie doar de câteva minute. Important este să nu uite de ele, adică să se pună pe primul loc. Dragostea de sine te ajută să răspândești dragoste în jurul tău'', ne-a declarat aceasta.

Dana Săvuică își recunoaște complexele

Extrem de directă, Dana Săvuică a vorbit și despre femeile care nu au timp, sau cel puțin așa susțin, să aibă grijă de ele, pentru că trebuie să-și dedice timpul copiilor, dar și job-ului.

Nu există să nu ai timp pentru tine, iar dacă tu crezi că nu ai timp, îl faci'' a declarat ea.

Vedeta a ținut să transmită un mesaj femeilor care nu se simt bine în pielea lor. Aceasta le îndeamnă să aibă încredere în ele și să nu încerce să fie pe placul altora.

Să știi că și eu am fost una dintre acele femei care nu se simțeau bine în pielea lor. La 20 de ani îmi doream să fiu altfel. Poate îmi doream o altă culoare a ochilor, să am nasul mic și cârn. Pe unele le-am rezolvat, dar acum, la 52 de ani, am ajuns la o înțelepciune. La ideea că sunt frumoasă așa cum sunt și nu mai trebuie să demonstrez nimănui, nimic. Cine mă place, mă place așa cum sunt. Așa că atunci când mă uit în oglindă, trebuie să mă plac eu pe mine'', a spus aceasta.

Citește și Drama Danei Săvuică: «Când eram mică, eram respinsă de ceilalți copii»

Dana Săvuică, petreceri și întâlniri cu prietenii

Și pentru că ne-am întâlnit față în față, am dorit să o întrebăm și ce părere are despre ridicarea restricțiilor și reluarea evenimentelor.

 „Mi-a fost dor de evenimente, însă mă bucur că nu mai sunt atât de multe. Pandemia aceasta a adus ceva bun. S-a cernut așa, în timp, ceea ce era mai puțin bun, de ceea ce era bun. Eu merg mai mult pe calitate, așa că și eu îmi aleg mai cu grijă evenimentele la care particip'', ne-a declarat aceasta.

Dana Săvuică este o femeie de afaceri celebră din România, fost fotomodel și realizatoare de emisiuni. De asemenea, este și prima româncă ce a pozat în revista pentru bărbați, Playboy.

Citește și Drama Danei Săvuică: «Când eram mică, eram respinsă de ceilalți copii» 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net