FOTO Dana Săvuică – „La 29 de ani, când am pozat pentru revista Playboy, am transmis un mesaj pentru toate femeile“

image
„Chiar nu mă sperie deloc bătrâneţea“, spune Dana în interviul acordat revistei „Click! pentru femei“clickpentrufemei.ro

Este una dintre femeile care încearcă să schimbe percepţia româncelor despre vârstă şi ce poţi face, cum poţi arăta şi ce poţi purta dincolo de 50 de ani.

Tocmai la vârsta asta şi tocmai în pandemie, Dana Săvuică a găsit resurse noi să se reinventeze.

Când mă uit peste pozele pe care le postezi pare că eşti mereu în vacanţă. Cum faci de eşti mai mereu plecată?

De vreo cinci ani încoace m-am concentrat pe ideea de-a deveni un călător profesionist. Am abordat agenţiile de turism şi am început să mă focusez, pe reţelele de socializare, pe promovarea unor destinaţii, hoteluri, restaurante, ţări ş.a.m.d., iar lumea a început să mă urmărească chiar mai mult pentru idei de vacanţă. Acum am colaborări cu câteva agenţii de turism, dar câteodată am şi proiecte proprii şi merg în locuri frumoase, în care mi-am dorit să ajung şi eu demult.

După divorţ, ai devenit un adevărat travel inflencer. Simţi că ai descoperit o nouă Dana sau ea era acolo, undeva latentă?

Aceste călătorii nu au legătură cu divorţul. Nimic nu ar trebui să graviteze în jurul unui divorţ, un om se poate schimba în bine sau în rău, dar asta depinde numai de el. Pentru mine, orice acţiune pe care am făcut-o în viaţa asta o consider o lecţie, nu neapărat un obstacol. Şi călătoriile au venit, probabil, într-un moment al vieţii în care am avut mai mult timp pentru mine. Nu mai alerg să fac mai multe lucruri deodată, ci mă concentrez doar pe câteva care îmi fac plăcere şi care dezvoltă pasiunile mele. Sunt freelancer, deci nu mă ţine o slujbă de la 9:00 la 17:00, am o fată mare, care este pe picioarele ei şi care nu mai are nevoie de atenţia şi de sprijinul meu decât atunci când îşi doreşte ea, aşa că în această perioadă a vieţii mele, când am ajuns să am câteva clipe de relaxare, uite că-mi permit să călătoresc şi asta îmi face bine.

Citește aici continuarea interviului și află de ce a pozat Dana Săvuică în revista pentru adulți Playboy, ce intervenții estetice are și cum se simte în pielea ei, la 50 de ani.

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
colaj coolio png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
fabrica de zahar ludus foto msnews.ro
Dr. Marian Gașpar FOTO arhivă
image
image
image
image
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG