Adina Postelnicu și-a micșorat sânii! A stat trei ore în operație! „Nu am avut curaj”

#Exclusiv Click!

Adina Postelnicu, blonda de la trupa Heaven, a suferit, luni 13 martie, o intervenție de micșorare a sânilor. Artista a trecut cu bine de operație și medicul estetician a decis să-i dea drumul acasă, la doar 24 ore de la intervenție.

Adina Postelnicu s-a confruntat, ani la rând, cu dureri groaznice la nivelul coloanei vertebrale, din cauza sânilor naturali mult prea voluminoși. Solista și-a dorit să facă această intervenție de reducție mamară, însă, nu a avut deloc curaj până acum, nefiind adepta intervențiilor chirugicale, ci doar a celor non invazive.

Îmi doresc de foarte mult timp această intervenție, cam de 20 de ani vreau să o fac, dar nu am avut curaj până acum. Întotdeauna mi-am dorit să am sânii mai mici din cauza durerilor atroce de spate.

Știi ce se întâmplă cu fetele care se tunează în ziua de azi?! Ele nu-și dau seama ce înseamnă un sân mare, câtă presiune pui pe coloană și ce dureri de spate poți să ai!”, ne-a declarat solista, înainte de intervenție.

Adina Postelnicu iese marți din spital

Luni, 13 martie, Adina și-a luat inima în dinți și s-a prezentat la cabinetul medicului estetician pentru intervenția de micșorare a sânilor. Operația, care a durat nu mai puțin de trei ore, a fost un real succes, iar artista va pleca în cursul zilei de marți acasă.

Adina a trecut pragul clinicii noastre pentru o intervenție de reducție mamară, care a decurs cu succes. Interventia a durat fix trei ore, a mers perfect operația, fără sângerare, fără nici un fel de probleme. Este foarte bine Adina acum. Îi dăm drumul marți acasă, apoi va veni la controalele standard.

Pe lângă un aspect foarte plăcut și mult mult îmbunătățit al sânilor, Adina va scăpa și de durerile de spate cu care s-a confruntat o perioadă lungă de timp și de toate problemele asociate cu un volum ridicat al sânilor. Foarte mult paciente se confruntă cu acest lucru”, a precizat medicul estetician Alin Bortolini, imediat după operație.

„Am făcut-o ca să scap de durerile de spate, pe care le am de la 15 ani”

Adina Postelnicu speră că acum a scăpat definitiv de durerile mari de spate, care nu o lăsau nici să doarmă noaptea în ultima peroadă.

În sfârșit, am făcut reducția mamară și sper să scap de aceste dureri de spate pe care le am de la 15 ani. Eu fac sport și mi-era foarte greu să fac, mă mișcam foarte greu din cauza sânilor mari. Am și coloana deformată de la liceu, de la statul inadecvat în bancă. Îmi amintesc că atunci băieții făceau tot felul de glumițe proaste pe seama mea, mergeam și încovoiată de la greutatea sânilor și mă îmbrăcam cu haine foarte largi.

Am mai vrut să o fac pe vremea când eram mai tânără, dar atunci nu m-a lăsat medicul. Cam de un an tot vorbesc cu doctorul să o fac. Am și alăptat-o pe Zaynab mult timp, până la 2 ani și patru luni, și atunci doctorul îmi spunea că, după ce mă opresc din alăptat, am nevoie de o jumătate de an să se retragă glanda mamară ca să putem face intervenția.

Acum a venit momentul. Alin Bortolini mi-a dat mare încredere că pot face această intevenție, el este medicul meu de doi ani de zile. Am mai fost la el să fac diverse proceduri mini invazive, fac mezoterapie de la 20 de ani.

Asta este însă prima intervenție serioasă pe care Alin mi-a făcut-o”, ne-a declarat Adina Postelnicu, care acum are sânii așa cum și i-a dorit dintotdeauna.

Adina Postelnicu (43 de ani) trăiește o poveste de dragoste alături de celebrul rapper Glance, originar din Yemen, pe numele lui real Islam Faris Mohamed Ismail Almasany. Adina şi Glance s-au cunoscut la înregistrările pentru piesa „Sexy Girl” şi după doi ani au devenit iubiți.

Solista a devenit mamă când își pierduse orice speranță. Adina avea 40 de ani, când a adus-o pe lume pe micuța Zaynab Maria, fiica ei și a lui Glance. Aceasta a fost botezată în religia creștină.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net