Adina de la Heaven, de urgență la spital: „Am căzut din picioare!”

#Exclusiv Click!

Adina Postelnicu, din trupa Heaven, a trăit momente de coșmar! Solista și-a pierdut cunoștința și a căzut din picioare în propria casă! A ajuns direct pe perfuzii! Artista are mari probleme cu sănătate în ultima vreme din cauza surmenajului.

cub adina postelnicu heaven png

Adina Postelnicu, la spital, direct pe perfuzii!

Adina Postelnicu, blonda de la Heaven, nu prea mai face față în ultima vreme în postura de mămică. De când pe lume a venit fiica ei, Zeynep Maria, cântăreața nu a mai avut liniște. Recunoaște, însă, că este o mamă foarte posesivă și veșnic în alertă!

Artista nu stă deloc bine la capitolul sănătate! A pierdut foarte mult în greutate, în ultima vreme, și a ajuns să cântărească doar 51 de kilograme!

Adina Postelnicu: „Nu am fost atât de slabă de foarte mulți ani!"

Nopțile nedormite și surmenajul și-au pus amprenta asupra sănătății! Adina Postelnicu a trăit momente de panică, deunăzi, când a amețit și a căzut pe jos în casă.

Încă mă trezește fiică-mea noaptea. Are trei ani și ceva, dar eu sunt genul de mamă posesivă, sunt călare pe ea toată ziua. Știu că greșesc, nu prea mai ai timp să mănânci, nu prea mai ai timp nici să dormi.

Nu am fost atât de slabă de foarte mulți ani. Am slăbit vreo 5-6 kilograme. Acum am în jur de 51 de kilograme și eu mă simt bine undeva la 54-53 de kilograme!

Sunt sub linie, am făcut și prostia de a conduce mult, de a pleca la concerte, nu am dormit, m-am stresat, venit repede acasă la copil, până am căzut din picioare!”, ne-a povestit Adina Postelnicu.

Solista a avut noroc că mama ei a fost asistentă medicală, așa că i-a sărit imediat în ajutor și a pus-o pe perfuzii și pe vitamine.

Nu am leșinat, dar am amețit și-am căzut! Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat de la surmenaj! Nu am ajuns la doctor, pentru că am doctorul acasă. Mama e fost cadru medical, mi-a cut câteva perfuzii, am luat vitamine. M-au pus pe picioare, în trei zile mi-am revenit.

Plecam noaptea, conduceam cam 200-400 de km, când mă întorceam, că nu voiam să se trezească fără mine, ea se trezea pe la 2 noaptea. Asta a fost prostia pe care am făcut-o, nu am făcut bine ce am făcut!”, a adăugat Adina Postelnicu.

Adina Postelnicu, suspectă de cancer!

Adina Postelnicu (43 de ani) formează un cuplu cu rapper-lui Glance, originar din Yemen, pe numele lui real Islam Faris Mohamed Ismail Almasany. Adina şi Glance s-au cunoscut la înregistrările pentru piesa „Sexy Girl” şi după doi ani au devenit iubiți.

În urmă cu zece ani, solista a fost, însă, suspectă de cancer. Atunci, Adina Postelnicu a crezut că nu va mai putea fi mamă niciodată. Minunea, însă, s-a întâmplat după moartea tatălui ei.

Acesta i-a apărut solistei chiar în vis şi a anunțat-o că trebuie să aibă grijă de o fetiţă. Adina Postelnicu a devenit mamă pentru prima oară la 40 de ani, când a adus-o pe lume pe micuța Zaynab Maria, fiica ei și alui Glance.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net