Adina de la Heaven își micșorează sânii!: «Îi tai că am dureri mari! Curaj găină...!»

#Exclusiv Click!

Adina Postelnicu, blonda de la trupa Heaven, a luat decizia să-și micșoreze sânii, asta după ce s-a confruntat, ani la rând, cu dureri groaznice la nivelul coloanei vertebrale! Solista a avut sâni voluminoși de când se știe și spune că nu e deloc o fericire să porți așa o povoară! Acum își face curaj să intre la cuțit!

Unele îi măresc, altele îi micșorează! Majoritatea divelor de la noi uimesc medicii esteticieni și cer silicoane cât mai mari fără să știe că va urma un calvar pentru ele!

Posesoarea unor sâni imenși de la Mama Natură, Adina Postelnicu, solista trupei Heaven, recunoaște că nu e deloc comod să porți o așa greutate pe piept.

Tocmai de aceea le avertizează pe divele care-și doresc sâni voluminoși să aibă mare grijă la cantitate!

Adina e chinuită de dureri îngrozitoare de spate, de ani întregi. Tocmai de aceea, a mers la medicul estetician și s-a programat la o operație de micșorare a sânilor.

Adina Postelnicu: „Am dureri groaznice de spate! Fetelor, să nu va doriți sâni mari“

Operații estetice nu am. Minim invazive doar, că toate facem ca să ne menținem tenul frumos, terapie vampir, mezoterapie etc. Mai mult decât atât momentan nu fac, dar îmi doresc să fac asta.

Toată viața mi-am dorit să am sânii mici. Asta îi spuneam doctorului: «Cred că o să-mi fac curaj să mă dau pe mâna ta să facem o micșorare!». Știi ce se întâmplă cu fetele care se tunează în ziua de azi? Ele nu-și dau seama ce înseamnă un sân mare, câtă presiune pui pe coloană și ce dureri de spate poți să ai!”, a dezvăluit Adina Postelnicu, pentru Click !

Artista nu are la activ până în prezent decât intervenții mici, non-invazive, așa că aceasta ar fi prima ei operație estetică de amploare. Adina are mari emoții, însă spune că este inevitabil să intre la cuțit.

Nu-și imaginează decât după ce își pun! Medicul te sfătuiește că ar trebui să pui mai micuțe, dar ele nu, mari să fie! De ce majoritatea le schimbă? Din acest motiv! Eu am un sân mare natural și nu mai pot, am niște dureri groaznice! Toată viața mea am avut problemele astea!", a subliniat Adina Postelnicu. 

"Deci, eu le voi micșora! De un an tot vorbesc cu doctorul. Am și alăptat-o pe Zaynab mult timp, până la 2 ani și patru luni, și atunci doctorul îmi spunea că, după ce mă opresc din alăptat, am nevoie de o jumătate de an să se retragă glanda mamară ca să putem face intervenția.

Acum îmi fac curaj! Ar fi prima operație estetică! Știi cum se zice, curaj găină că te tai. O să mă taie în curând!”, a mai mărturisit Adina Postelnicu.

Adina Postelnicu ( în vârstă de 43 de ani) trăiește o poveste de dragoste alături de celebrul rapper Glance, originar din Yemen, pe numele lui real Islam Faris Mohamed Ismail Almasany. Adina şi Glance s-au cunoscut la înregistrările pentru piesa „Sexy Girl” şi după doi ani au devenit iubiți.

Solista a devenit mamă când își pierduse orice speranță. Adina avea 40 de ani, când a adus-o pe lume pe micuța Zaynab Maria, fiica ei și a lui Glance. Aceasta a fost botezată în religia creștină.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
Kirstie Alley jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub ioana nastase png
cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
tata teo (3)B jpg
cub anamaria prodan png
cub andi moisescu olivia steer png