Misty şi Adina Postelnicu: suferinţele le-au adus siluetele mult visate!

#Exclusiv Click!

Nu doar dietele şi exerciţiile fizice sunt eficiente în ceea ce priveşte lupta cu kilogramele în plus. Şi suferinţa dă rezultate minunate în acest sens. Ne permitem această glumă, pentru că şi cele două cazuri pe care vi le prezentăm astăzi ştiu să facă haz de necaz.

Adina  Postelnicu a ajuns la greutatea  de dinainte  de sarcină,  53 de kilograme
Adina Postelnicu a ajuns la greutatea de dinainte de sarcină, 53 de kilograme

Adina Postelnicu are aproximativ 53 de kilograme

Misty şi Adina Postelnicu au mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, că au reuşit să scape de câteva kilograme nedorite din cauza unor perioade cu fel şi fel de încercări. 

Încercată de problemele de sănătate, Adina Postelnicu a reuşit să scape de ultimele kilograme în plus cu care rămăsese după naşterea fetiţei sale, Zaynab Maria, care a împlinit la începutul lunii septembrie 3 anişori. „Acum sunt la fel ca înainte de sarcină. Mi-am revenit, am ajuns la greutatea de dinainte”, a spus Adina Postelnicu (43 de ani), în exclusivitate pentru Click!

Citește și: Adina Postelnicu, probleme de sănătate. A ajuns la 53 de kilograme

Artista a povestit şi ce a făcut-o să neglijeze puţin dieta cu care era obişnuită: „Am alăptat-o pe cea mică până la doi ani şi patru luni şi am mâncat mai mult decât obişnuiam. Alimente sănătoase, să pot alăpta cât mai bine şi mai mult şi să am un lapte calitativ, dar am mâncat mai mult”. 

Adina și Glance,  tatăl fetiței ei,  Zaynab Maria
Adina și Glance, tatăl fetiței ei, Zaynab Maria

Adina: «Nu am mâncat  o săptămână, în COVID»

Am întrebat-o care este secretul care a ajutat-o să atingă silueta dorită, iar răspunsul a fost dat cu un zâmbet pe buze, semn că solista ştie să profite chiar şi de perioadele mai puţin plăcute din viaţa sa, astfel încât să ia ce este mai bun pentru ea chiar şi din conjuncturi ce sunt nefavorabile: „Secretul meu a fost COVID-ul, pe care l-am făcut şi a doua oară. Am avut în ianuarie şi acum o lună şi jumătate am avut iarăşi. Prima dată a fost mai nasol, n-am putut să mănânc o săptămână şi am reuşit să ajung la greutatea de dinainte de sarcină, 53 de kilograme. Am avut de dat jos vreo 5 kilograme”. 

Adina a început  să concerteze  foarte des
Adina a început să concerteze foarte des

Reporterii Click! s-au întâlnit cu Adina la un eveniment monden, unde a venit singură; fetiţa a rămas acasă cu tatăl ei, Glance (31 de ani).

Vezi și: Adina Postelnicu, decizie radicală după prima naștere! La ce a renunțat artista?

El se implică foarte mult, pentru că şi-a dorit foarte mult copilaşul. Norocul nostru e că stăm într-un duplex, unde locuim şi cu sora, şi cu mama mea şi am ajutoare dacă trebuie să plec. Şi eu pot spune că sunt o norocoasă şi pentru că am un copil despre care pot spune că a venit ca o minune de la Dumnezeu, pentru că eu nu mai credeam că mai pot face, la 40 de ani, mai ales că avusesem şi nişte probleme de sănătate, o tumoră. Şi uite că, deşi aveam un singur ovar, dacă Dumnezeu vrea să facă ceva face”, a povestit Adina, în exclusivitate pentru Click! 

Solista face  din nou și  mult sport
Solista face din nou și mult sport

E numai un zâmbet atunci când iese în lume sau urcă pe scenă, dar iată că există o poveste cu multe încercări şi în viaţa Adinei. Cântăreaţa a spus cum reuşeşte ea să depăşească momentele dificile: „Cel mai important este să fii cu paihicul tare, pentru că dacă eşti pozitiv poţi să le faci pe toate. Atunci când am nevoie să-mi ridic puţin moralul e suficient să mă uit la copilul meu”.

Nu rata nici: Adina Postelnicu: «M-am rugat la Dumnezeu să ia zile de la mine și să i le dea lui. Mi l-a mai lăsat vreo 3 luni»

În ceea ce priveşte un nou copil, însă, Adina spune că nu ştie deocamdată ce să creadă: „Mi-aş mai dori un copil, dar nu ştiu deocamdată dacă aş şti să-mi împart dragostea. Dar, dacă va veni, va fi binevenit, bineînţeles”. 

Misty spune că e  mai slabă ca  niciodată,  are doar  48 de kilograme
Misty spune că e mai slabă ca niciodată, are doar 48 de kilograme

Şi Alexandra Pavel alias Misty (32 de ani) a slăbit din cauza dificultăţilor din viaţa personală. De data aceasta, însă, nu este vorba despre o boală în adevăratul sens al cuvântului, ci de o perioadă mai stresantă.

Nu rata nici: Boala care a pus stăpânire pe Misty. A ajuns la 49 de kilograme

De obicei am fluctuaţii de greutate. Iarna am câteva kilograme în plus, am 53-54. Vara ajung la 49-50, pentru că mănânc mai puţin. Dar anul acesta am slăbit în vară şi mai mult, din cauza stresului, din cauza procesului de adaptare a fetiţei la grădiniţă. Plângea foarte mult. Am stat foarte mult cu ea, am fost foarte posesivă în primii ani, şi i-a luat mult să se adapteze. Acum am vreo 48 de kilograme, ceea ce e foarte puţin, la înălţimea mea. La 1,69 m, ar trebui să am mai mult, ca să fiu în limitele normale. Dar o să-mi mai revin, acum m-am mai liniştit puţin cu fetiţa”, a povestit Misty, în exclusivitate pentru Click! 

Keo și Misty au o fetiță  de aproape 5 anișori, Arya
Keo și Misty au o fetiță de aproape 5 anișori, Arya

Misty a fost foarte stresată din cauza grădiniței fetiței

Misty se iubeşte cu Keo (44 de ani) – sau Cosmin Mustaţă, cum e în acte, de mai bine de opt ani şi cei doi au împreună o fetiţă, Arya, în vârstă de 4 ani şi 10 luni. Deşi sunt o familie în adevăratul sens al cuvântului, cei doi nu au făcut încă nunta.

Vezi și: Reacția fabuloasă a lui Misty după ce a dat nas în nas cu Andreea Bălan

Dar Misty explică de ce: „Sunt întrebată des când vine nunta. Cred că anul viitor va fi. Până acum a tot apărut câte ceva, nu a fost o prioritate. Îmi doresc să fiu şi eu mireasă, să fiu prinţesă pentru Arya. Îşi doreşte să mă vadă mireasă. M-a întrebat de ce nu am fost mireasă dacă eu şi Keo ne iubim”. 

Anul trecut,  Misty a încercat  o revenire pe scenă  alături de fetița sa
Anul trecut, Misty a încercat o revenire pe scenă alături de fetița sa

Când Keo s-a despărţit în 2014 de Andreea Bălan, pentru a putea fi cu ea, toată lumea a acuzat-o pe Misty că e spărgătoare de case. Dar nu are ce să-şi reproşeze şi este de părere că nici Andreea nu ar trebui.

Nu rata nici: Imaginile care o vor face pe Andreea Bălan să explodeze! Misty, soția lui Keo, prietenă la cataramă cu Viviana Sposub. Ce spune despre George Burcea

Dacă aş întâlni-o pe Andreea Bălan (fosta iubită a lui Keo, n.r.), cu siguranţă aş saluta-o. Aşa este civilizat şi eu las tot timpul loc de bună ziua. Cred că am depăşit de mult, au trecut foarte mulţi ani de atunci. Nu mai este cazul, avem amândouă copii şi familii”, a mai spus Misty.

Solista apelează  destul de des la  tratamente  corporale
Solista apelează destul de des la tratamente corporale

În ceea ce priveşte cariera, nu a spus când va reveni în atenţia publicului. Are deja mai bine de cinci ani de când nu a mai lansat ceva, deşi anul trecut pe vremea aceasta a avut o tentativă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net