Chinurile Danei Savuică după operația la sâni! „Mai durează două luni”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Săvuică a decis că, la 53 de ani, a venit timpul să-și micșoreze sânii natural. Vedeta a recurs, zilele trecute, la o intervenție de reducție și lifting a sânilor. Acum, fostul manechin se află în perioada de recuperare și trebuie să poarte bustieră timp de două luni.

Dana Săvuică s-a lăsat, recent, pe mâinile dibace ale doctorului estetician Pascal Dameh și acum este foarte mulțumită de noii ei sâni. Operația de reducție și lifting a sânilor a fost una lipsită de dureri, însă acum vedeta trebuie să poarte timp de două luni o bustieră.

Spălatul a devenit un calvar pentru ea, însă, Dana respectă cu sfințenie indicația medicului estetician. Acum a scăpat de durerile mari de coloană și de cap, cauzate chiar de sânii mult prea voluminoși.

Dana, ai o nouă pereche de sâni! Cum te simți după operație?

Foarte bine! Deocamdată, trebuie să port o bustieră medicală non-stop, timp de cel puțin două luni de zile. Asta până îmi scot firele și până când doctorul Pascal Dameh îmi spune că e ok. 

Cum reușești să te speli cu bustiera?

Acum mă spăl așa doar pe zone. Am o cadă destul de mare acasă și o umplu cu apă până la un anumit nivel. În zona de sus mă spăl doar cu prosopul ud și atât.

Dana Săvuică: ”Începusem să am dureri de câtiva ani buni, dureri cervicale”

Merită atâta chin?

Mă simt mult mai bine. Eu am și o operație pe coloană, în zona lombară. Începusem să am dureri mari de câtiva ani buni, dureri cervicale. În perioada menopauzei, sânii mei care sunt naturali, au explodat, pur și simplu. Deveniseră foarte mari, grei, căzuseră. Dar, era vorba despre sănatate nu mai puteam să dorm noaptea. Nu mai puteam să dorm pe burtă, aveam dureri mari de cap, luam un Nurofen la două zile.

După operație ai avut dureri?

Operația în sine nu a durut. Când m-am trezit din anestezie totul a fost ok. A doua zi am plecat de la spital, am stat doar o noapte. Am plecat pe picioarele mele. Am primit un tratament medicamentos, dar nu am luat decât o dată sau de două ori un calmant.  A fost waw! Mărturisesc că mi-a fost foarte frică de această operație. Frica asta m-a ținut ani întregi, am bătut pasul pe loc degeaba.

Cât anume au fost reduși sânii ca volum?

La mine este un lifting și o reducție, fără ajutorul implantelor. Eu aveam sâni. Aveam de unde și atunci nu aveam nevoie de susținere cu implanturi. Am negociat cu doctorul în funcție și de corpul meu, ca să fie sânii în armonie cu corpul meu. A luat cam 20 la sută.

Mai urmează o nouă intervenție?

Eu nu fac intervențiile din vanitate sau pentru că sunt disperată la anii mei să arăt bine. Eu sunt foarte atentă la semnalele pe care mi le transmite corpul meu.

Nu mă interesează gura lumii și nici să apar într-un nou pictorial, cum cred unii și alții. Nu m-au interesat nici pozele sexy la care unii bărbați se uitau noaptea. Acum, le-am luat jucăriile, gata! Să fie sănătoși!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net