Dana Săvuică și Carmen Negoiță sunt neobosite. Nici bine nu s-au întors din Mexic că au și părăsit România. Ce destinație au ales de această dată

Ultima actualizare:

Dana Săvuică (53 de ani) și Carmen Negoiță (43 de ani) realizează tandemul perfect al bloggerilor de travel, și-au făcut împreună o super echipă și preferă să călătorească și să descopere noi destinații de vacanță.

În luna octombrie au fost împreună în Iordania, la Petra, și au bifat și câteva destinații din România, au vizitat Sibiul și au făcut act de prezență la câteva evenimente din București. Apoi, la început de noiembrie, Dana Săvuică și Carmen Negoiță au mers împreună în Mexic. Acum se află, de vineri până luni, în Grecia, la Salonic, schimbând puțin temperaturile din cauza vremii și trecând de la costume de baie la haine mai groase, pentru că au prins ceva vânt în Grecia.

Carmen Negoiță și Dana Săvuică, vacanță împreună

Nu mi-am imaginat niciodată că o să mă distrez atât de bine în Thessaloniki. Am început ziua cu un tur gastronomic, după care am continuat cu o sesiune de shopping, iar seara am terminat la bouzoukia”, a povestit Carmen Negoiță, care împreună cu Dana Săvuică experimentează orașul Salonic, de vineri seară până luni, într-un weekend prelungit.

În Mexic, cele două prietene au  fost fericite să ajungă la a treia minune a lumii moderne și să viziteze cel mai important obiectiv turistic  din peninsula Yucatan, Chichen Itza, citadela mayașilor, dar și Cancun, Tulum, Isla Mujeres și multe alte atracții turistice.

La rândul său, Dana Săvuică adoră Grecia și nu există an să nu o viziteze, iar acum, după ce a fost astă vara în mai multe insule grecești, a ajuns la Salonic. Acolo, vedeta s-a bucurat de shopping, delicatese grecești, distracție în cluburi și cel mai frumos apus. Este o călătoare neobosită și când e vorba de plecări, imediat își face bagajul, chiar dacă abia ce l-a desfăcut după vacanța din Mexic.

Dana Săvuică, îndrăgostită de Grecia

 „Nu contează anotimpul când ești în Grecia! În Salonic ai parte de zile frumoase, mângâiate de razele soarelui, de valurile Marii Egee și de vibe-ul lumii care iese la plimbare, fie la shopping, la cafea pe terase sau în taverne. Știați că Salonic a fost declarat de Unesco orașul cu creativitate în gastronomie?”, a povestit Săvuică din Grecia.

După pandemie, Dana Săvuică s-a transformat într-un adevărat globe-trotter. A vizitat nenumărate țări și pare de neoprit. „Pentru mine, fiecare călătorie este o deschidere spre a cunoaște civilizații, tradiții, frumusețea unică a locurilor pe care le vizitez. Viața este ea însăși o călătorie!”, a mai adăugat Dana Săvuică, încântată de călătoria din Mexic, acolo unde s-a simțit în siguranță și s-a bucurat de zâmbete, dans, muzică și voie bună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net