Carmen Negoiță și Cătălin Boboc s-au despărțit, după un an de relație

Carmen Negoiță a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat, în cadrul unei emisiuni moderate de către Cristina Șișcanu. Vedeta a mărturisit că ea și iubitul său, Cătălin Boboc, s-au despărțit, la scurt timp după întoarcerea dintr-o vacanț pe care au petrecut-o pe Coasta de Azur. 

Carmen Negoiță nu a mai ajuns la altar cu iubitul
Carmen Negoiță nu a mai ajuns la altar cu iubitul

Carmen Negoiță i-a dezvăluit Cristinei Șișcanu faptul că ea și Cătălin Boboc nu mai formează un cuplu. Ce ar fi trebuit să reprezinte o vacanță romantică pe Coasta de Azur a reprezentat o amintire pe care Carmen dorește să o dea uitării.

Citește și: Carmen Negoiță nu-și mai ascunde iubitul

Mai multe detalii despre motivul despărțitii, dar și detalii din timpul mariajului cu politicianul Ionuț Negoiță, telespectatorii vor afla în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, difuzată sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 21:00, pe Metropola TV. 

Carmen Negoiță și iubitul ei s-au despărțit
Carmen Negoiță și iubitul ei s-au despărțit

Timp de 11 ani, Carmen Negoiță a fost căsătorită cu Ionuț Negoiță, cu care are doi copii. În 2010 ei, celebra bloggeriță a divorțat, iar de atunci se bucură din plin de statutul de femeie liberă. În anul 2021, anunța cu surle și trâmbițe că iubește din nou.

Cel care o cucerise a fost Cătălin Boboc, cunoscut pentru activitatea politică în interiorul PNL. Iată că povestea lor nu a reușit să treacă testul timpului, iar Carmen este din nou o femeie liberă! 

Cine este fostul iubit al lui Carmen Negoiță

Cătălin Boboc a fost candidatul Alianţei PNL - Brăila Nouă pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi a obţinut un scor de 23,94% în alegerile locale din 27 septembrie 2020, iar PNL Brăila a obţinut la nivel de judeţ 26,5%.

Vezi și: Carmen Negoiță anunță că se mărită cu iubitul politician 

Cătălin Boboc a ocupat funcţia de prefect al judeţului Brăila în perioada decembrie 2019 - august 2020, iar între 2012-2016 a fost senator PNL în Circumscripţia electorală nr.9 Brăila, notează Agerpres. În prezent este Secretar de Stat at Ministerul Muncii și Protecției Sociale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net