Carmen Negoiță se mărită cu iubitul politician. A făcut anunțul în emisiunea “Bravo, ai stil!”

Ultima actualizare:

    Carmen Negoiță și Cătălin Bobocfoto: arhivă personală
Carmen Negoiță și Cătălin Bobocfoto: arhivă personală

La 11 ani de la divorţul de Ionuţ Negoiţă, cu care are doi copii, Carmen a înflorit. Vedeta, în vârstă de 41 de ani, a dat vestea cea mare sâmbătă seară, la Gala mireselor de la „Bravo, ai stil!”, emisiunea unde este concurentă. Ccarmen a anunțat că a primit inelul chiar de ziua ei și că urmează să jucăm în curând la nuntă!

Carmen Negoiţă trăieşte în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu actualul său partener de viaţă, Cătălin Boboc. Vedeta este foarte fericită şi împlinită. Iubitul său, Cătălin Boboc, activează în zona politică și este secretar de stat la Ministerul Muncii. Carmen Negoiță a anunțat, sâmbătă seară, la „Bravo, ai stil!”, că se mărită. Concurenta le-a arătat juraților inelul pe care l-a primit de ziua ei și a prezentat o ținută de mireasă pe care este foarte posibil să o poarte și la nunta ei.


    Carmen Negoiță, în ținuta de la
Carmen Negoiță, în ținuta de la

Cum a decurs cererea în căsătorie

Carmen le-a povestit apoi concurentelor în culise cum a decurs cererea în căsătorie. “Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: <vrei să fii iubita mea toată viața?> Sunt foarte fericită în plan personal“, le-a mărturisit Carmen colegelor ei.

“Trebuia sa divorțez după primii doi ani, nu după 11!”

În fața juraților de la „Bravo, ai stil!”, Carmen a făcut mărturisiri explozive despre primul ei mariaj, cel cu Ionuț Negoiță, de care a divorțat după 11 ani de căsnicie. „În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine”, a spus Carmen, la Kanal D. Carmen și Ionuț Negoiță au divorțat în 2010, după 11 ani de căsnicie. Carmen se căsătorise cu milionarul pe când avea numai 18 ani.

Citește și:

EXCLUSIV Carmen Negoiță, primele declarații despre iubitul politician: "Cătălin este un om bun"

Carmen Negoiță, prima poză cu iubitul. E un policitian cunoscut și le stă bine împreună

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net