Carmen Negoiță a pozat complet goală: "Îmi iubesc corpul! Am aproape 40 de ani, 2 copii mari, vergeturi și tot"

Ultima actualizare:

    Carmen Negoiță, încântată de procedura de mărire a buzelorfoto: Instagram
Carmen Negoiță, încântată de procedura de mărire a buzelorfoto: Instagram

Inspirată de locurile pe care le-a văzut în vacanța de pe litoralul românesc, dar și mândră de corpul său, Carmen Negoiță a realizat o ședință foto incendiară. Iată ce spectaculoasă e poza!

Fashion blogger-ul a decis că este momentul să încingă cu adevărat rețelele de socializare și să arate mai mult decât a făcut-o vreodată. Nu s-a mai pozat în costum de baie, ci s-a dezbrăcat de inhibiții și a arătat...aproape tot! Mai precis, Carmen Negoiță s-a lăsat surprinsă goală și bronzată, singurul accesoriu extra large al „ținutei” fiind o pălărie imensă, care ii ascunde vedetei zonele intime.

Carmen Negoiță, poză îndrăzneață pe litoralul românesc
Carmen Negoiță, poză îndrăzneață pe litoralul românesc

„Îmi iubesc corpul! Am aproape 40 de ani, am 2 copii mari, vergeturi și tot. M-a dus în cele mai frumoase locuri, am avut experiențe uimitoare și m-a făcut să mă simt ca o femeie atât de frumoasă. Îmi arăt recunoștința încercând să-l antrenez cât de mult pot și să-l mențin sănătos”, s-a confesat femeia de afaceri pe Facebook.

Cât de sănătos mănâncă și cum arată meniul ei    

Promotoare a unui stil de viață sănătos, Carmen Negoiță a declarat într-un interviu că este flexitariană, iar acest lucru presupune „70-80% mănânc vegan-vegetarian și din când în când mai mănânc și carne”. Meniul vedetei este întotdeauna unul echilibrat și conține, de asemenea, multe lichide.

„În general, în prima parte a zilei beau foarte multă apă și ceai, beau cam un litru de apă și ceai. Mai iau uneori o gustare, depinde cum sunt și cu  evenimentele și cu plecatul de acasă. Mic dejunul poate fi fulgi de ovăz, pe care îi înmoi, adaug tot felul de semințe, cu fructe sau mai fac omletă din albușuri, să îmi iau proteină, cu avocado, cu spanac, îmi pun gulie, îmi pun seminte. Dacă sunt în oraș îmi comand ori un pește, ori o salată, ori o mâncare vegetariană”, a mai spus vedeta într-un interviu pentru Verdict.ro.Citește și:

INTERVIU Carmen Negoiță, despre vacanța în Creta, viața cu doi copii adolescenți și cea mai nouă intervenție estetică

Ce șifonier impresionant are Carmen Negoiţă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net