Dana Săvuică, în chinuri pe plajă! Noii sâni îi fac probleme mari: „Nu am voie să...”

#Exclusiv Click!

Dana Săvuică și-a luat zborul într-un circuit de 10 zile în Indonezia, la nici două luni de la operația de reducție mamară. Vedeta stă și la plajă, însă, mai mult acoperită, aflându-se încă în perioada de recuperare, când sânii nu trebuie expuși la soare.

Dana Săvuică (53 de ani) nu a putut sta prea mult pe acasă nici măcar după operația de reducție mamară. Vedeta a primit permisiunea de la medic să plece într-un circuit de zece zile în Indonezia, deși se afla încă în perioada de recuperare, în care este nevoită să poarte o bustieră medicală.

Chiar și așa, Dana și-a făcut bagajele și a plecat spre Bali, împreună cu prietenele sale, printre care și Carmen Negoiță. Din păcate, Dana trebuie să respecte niște indicații medicale mai ales la plajă, căci nu are voie încă să-și expună noii sâni.

Vedeta va renunța, însă, pe plajă la bustieră și va purta un costum de baie, dar nu foarte decoltat. Neapărat peste costumul de baie va trebui să se acopere cu un pareo, sânii fiind încă foarte sensibili.

Dana Săvuică: „Nu am voie încă să-i expun la soare! Pun un pareo peste!”

Nu am voie încă să expun noii sâni la soare! Sunt încă în perioada de recuperare de după operația de reducție mamară. Asta nu înseamnă că nu am voie să merg în vacanță. Medicul mi-a dat voie.

La plajă port un costum de baie, acoperit cu un pareo, un taftan, un kimono peste, pălărie, ochelari de soare și stăm sub umbrelă.

Oricum, soarele e atât de puternic în Bali, încât nici nu-mi fac griji că nu mă întorc de aici bronzată”, ne-a dezvăluit Dana Săvuică.

Cât timp trebuie să mai poarte bustiera?

Dana Săvuică (53 de ani) a recurs, recent, la o operație de reducție și lifting a sânilor. Vedeta se află încă în perioada de recuperare și trebuie să poarte bustiera medicală timp de șase luni.

Nu am scăpat încă de corset! Sunt două luni din șase, nu am ajuns încă la jumătate. Două luni trebuie să-l porți non-stop, să nu-l dai jos deloc, nici când te speli.

Și următoarele patru luni poți să alternezi, îl porți ori ziua, ori noaptea. Dar nu mă dreanjează asta așa de tare!

Mă deranjează foarte tare, în schimb, că trebuie să dorm doar pe spate, cu fața în sus așa, nu mă mișc nici într-o parte, nici în alta”, ne-a mai spus vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg