Dana Săvuică a înflorit! Cine o face fericită?

Poate face concurenţă chiar şi unei adolescente cu pofta ei de viaţă şi energia debordantă. Dana Săvuică a fost mereu un etalon de frumuseţe, iar acum la cei 53 de ani ai săi nu se dezice. Are un corp de invidiat şi e mai zâmbitoare ca oricând. Cine este bărbatul care o face fericită?

image

Se reinventează şi este mereu pe val, în lumina reflectoarelor. Dana Săvuică ştie cum să menţină ştacheta sus chiar şi acum la cei 53 de ani, când multe colege din generaţia sa au preferat să se retragă. Mereu o prezenţă fresh, stilată şi cu o condiţie fizică de invidiat, frumoasa blondină este în centrul atenţiei la evenimentele la care este invitată şi abordează cu eleganţă şi orice subiect tabu. Nu e de mirare că anul trecut a ales să-şi facă o intervenţie estetică despre care a vorbit deschis, recomandându-o ca pe ceva necesar pentru orice femeie care nu se mai simte atrăgătoare. În martie anul acesta ea a apelat la o clinică pentru lifting şi reducţie mamară. 

Dana Săvuică și Răzvan Enescu  sunt de 6 ani împreună
Dana Săvuică și Răzvan Enescu sunt de 6 ani împreună

«Şi sânii naturali au dezavantaje»

„După ceva timp de gândire, am ajuns să fac acest pas. La +50, când ai sâni naturali, există avantaje şi dezavantaje. Avantajul e că ai un decolteu frumos şi că eşti admirată, deopotrivă, de femei şi de bărbaţi. Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model şi pot spune că multe ţinute îndrăzneţe au fost defilate sub privirile a mii de oameni. Nu mai zic de condiţia absolut obligatorie ca să realizezi un pictorial. Aceea că trebuie să stai bine la capitolul «sâni frumoşi». Dezavantajul sânilor naturali este că înaintarea în vârstă şi menopauza îşi lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forţa gravitaţională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe tine”, povestea Dana Săvuică la vremea respectivă.

E mândră  de bustul ei  după operația  de micșorare  a sânilor
E mândră de bustul ei după operația de micșorare a sânilor

După operaţie, vedeta a prins şi mai mult curaj în privinţa stilului, astfel că rochiţele cu decolteu sau bluzele sexy şi-au găsit din nou loc în garderoba ei.

«Răzvan mă lasă să zbor»

Dar cine o face pe Dana fericită cu adevărat! După divorţul de Răzvan Stanciu, din 2016, după o relaţie de 25 de ani, fosta prezentatoare tv a avut o viaţă intimă foarte discretă. De 6 ani se iubeşte tot cu Răzvan, dar Enescu, un bărbat cu care se cunoaşte de peste 30 de ani, din facultate. O face fericită, dar nu vrea să se mai căsătorească. Cei doi îşi petrec vacanţele împreună, însă cel mai mult o bucură pe Dana că actualul partener îi oferă libertate.

image

„El stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanţe. Stă cu căţelul şi cu pisica! Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau şi ştie că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine şi nu vrea să-mi oprească zborul!”, a declarat Dana Săvuică, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net