Fiica Danei Săvuică, o adevărată bombă sexy. Tânăra s-a lăsat fotografiată în costum de baie

„Așchia nu sare departe de trunchi” este o vorbă din popor care i se potrivește de minune Danei Săvuică (53 de ani) și fiicei sale, Julie (29 de ani). Tânăra a postat, recent, pe contul său de Instagram, mai multe imagini, de la plajă, de pe litoralul românesc, în costum de baie, iar noi nu avem decât să îi dăm nota zece cu felicitări pentru trupul perfect pe care îl are!

Fiica Danei Săvuică are corpul ideal pentru revistele glamour! Julie se află în aceste zile, la mare, în stațiunea Olimp, pentru a se relaxa și a se bronza. Prin urmare, aceasta a dorit să imortalizeze momentele frumoase de pe plajă și să le arate prietenilor virtuali unde se află. Așadar, a luat decizia de a se lăsa fotografiată de blițurile aparatului foto, într-un costum de baie, format din două piese, care îi venea perfect pe trupul bine definit.

Nu este doar frumoasă!

Julie este la fel de ambițioasă precum mama sa, Dana Săvuică! Atunci când vine vorba de partea profesională, tânăra poate fi luată drept exemplu de mulți, deoarece a absolvit Facultatea de Științe Politice din București, având șansa să studieze peste hotare cu bursa Erasmus, astfel că, în prezent, ocupă un post la Ministerul Mediului.

„Fiica mea stă pe picioarele ei. Fiica mea, Julie, a fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale. Acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională”, declara, Dana Săvuică, într-un interviu pentru revista VIVA.

Click! spune

Dana Săvuică a fost căsătorită timp de 25 de ani cu afaceristul Răzvan Stanciu. Însă, în 2016, cei doi au decis să o ia pe drumuri separare. Chiar dacă au ales să divorțeze, relația pe care o au cu fiica lor nu a fost afectată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net