De ce fiica Danei Savuică i-a interzis mamei sale să mai vorbească despre ea? Ce s-a întâmplat: „Eu îi respect decizia”

#Exclusiv Click!

Dana Săvuică nu mai este atât de darnică ca în trecut cu informațiile atunci când vine vorba despre frumoasa ei fiică, Julie. Aceasta i-a cerut mamei sale discreție toală, după ce a ales să urmeze o carieră în diplomație.

Dana Săvuică (53 de ani) și fiica ei, Julie (29 de ani), au o relație specială, modelul fiind din cale afară de mândră de tânăra care-i seamănă foarte tare.

Julie, fiica vedetei din fostul mariaj cu Răzvan Stanciu, este de o frumusețe răpitoare și, deși a apărut alături de mama sa în numeroase editoriale de fashion, Julie a ales, până la urmă, un drum total diferit de cel al mamei sale.

La vârsta de 29 de ani, Julie este independentă financiar și a ales să îi urmeze pașii bunicului ei, mizând pe o carieră în diplomație.

Se știe că Dana Săvuică este fiică de diplomat. Tatăl ei, Gheorghe Săvuică, acum în vârstă de 80 de ani, a fost diplomat de carieră și ambasador al României în mai multe țări: Malaysia, Filipine, Sri Lanka, Indonezia, Pakistan, Cipru și Finlanda.

Fiica Danei Săvuică a avut ocazia de a studia în străinătate, dar după ce a obținut o bursă, a revenit în România, unde a terminat Științele Politice la Universitatea din București.

Tănăra i-a solicitat mamei sale discreție totală în ceea ce o privește.

Dana Săvuică: „Nu mă mai lasă să vorbesc despre ea. Vrea discreție absolută!”

Fata mea este foarte bine. Ea își dorește însă, mai nou, discreție absolută din partea mea. Prin urmare, că m-a rugat să nu mai vorbesc deloc despre ea.

Majoritatea copiilor de vedetă reacționează așa, nu e o noutate. Probabil din cauza faptului că noi, părinții lor, suntem prea expuși. Îi deranjează să vadă lucruri în presă care pot fi interpretate altfel. Eu îi respect decizia și nu mai vorbesc despre ea în ultima vreme!”, ne-a mărturisit vedeta.

A divorțat după 25 de ani de căsnicie

Dana Săvuică a trecut print-un divorț răsunător, în urmă cu șapte ani. După 25 de ani de căsnicie, modelul s-a despărțit de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016.

Cei doi soți și-au încheiat socotelile pe cale amiabilă, la notar, după ce bărbatul i-ar fi fost infidel, așa cum a declarat chiar ea recent.

Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a explicat vedeta, într-o emisiune TV, referindu-se la motivele divorțului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net