De ce a divorțat Dana Savuică? Abia acum a spus adevărul! „Am zis: gata, punem capăt”

Un divorț nu se uită niciodată! Dana Săvuică a deschis cutia Pandorei, în emisiunea lui Densie Rifai de la Kanal D, și a explicat care au fost de fapt motivele care au dus la divorțul de Răzvan Stanciu. A adus în discuție și infidelitatea.

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au spus adio unei relații de 25 de ani, din care 22 i-au împărțit din postura de soț și soție. Au rezolvat divorțul rapid, discret, la notar, la sfârșitul anului 2015. La acel moment, vedeta nu a divulgat foarte multe despre motivele divorțului.

Anii au trecut și Dana Săvuică (53 de ani) vorbește mult mai relaxat acum despre cauzele care au dus la destrămarea mariajului ei de Răzvan Stanciu. Cei doi au împreună o fiică, Julie, în vârstă de 29 de ani.

Dana Săvuică: „La un moment dat, era ca și cum stăteam cu un străin în casă”

Un melanj de lucruri, mai multe cauze au fost. După o perioadă în care am lăsat în urmă divorțul și, acum, trăind altfel viața, m-am uitat în urma mea și am reflectat puțin la tot ce s-a întâmplat.

Cred că s-ar putea ca una dintre cauze să fie că ne-am căsătorit prea devreme, eram prea tineri, ne vedeam unul pe altul cu alți ochi, poate, nu știu. Dar, cumva, drumurile noastre s-au despărțit, la un moment dat.

Nu mă întreba în ce moment, că nu îmi aduc aminte când, ce, cum. La un moment dat, era ca și cum stăteam cu un străin, în casă”, a povestit Dana Săvuică, prezentă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Fostul model spune că nu are regrete în ce privește divorțul. Între timp, Dana și-a refăcut viața cu un alt bărbat, însă nu s-a pus problema unei noi căsătorii.

Nu regret nimic din ceea ce am făcut, pentru că eu consider că am încercat să fac tot ceea ce era omenește posibil într-o relație. Eu sunt Vărsător și sunt destul de cameleonică, știu să mă schimb după vremuri, după starea celuilalt.

La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai dădea importanță identității mele, omului din mine, femeia care avea anumite dorințe, anumite așteptări, anumite năzuințe și, atunci, mi-am dat seama că, decât să stăm într-o chestie care era blocată din toate punctele de vedere, mai bine am zis «OK, hai, gata, punem capăt»”, a mai spus fostul model.

A fost sau nu înșelată de fostul soț? „Aș înțelege, și eu am înșelat!”

La câțiva ani după divorț, Dana Săvuică a recunoscut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv că unul dintre motivele divorțului ar fi fost infidelitatea. Acum însă, mult mai matură, vedeta spune că ar ierta o ieșire în decor a partenerului de viață.

Apropo de trădare, de infidelitate, depinde. Eu am avut o discuție cu cineva care a divorțat și l-am întrebat «Ai fost să faci terapie în cuplu» și a zis «Mai mult. Ne-am dat voie unul altuia să mergem cu mai mulți parteneri, tocmai că să vedem dacă e mai bine așa».

Apropos de infidelitate. Poți să suporți și chestia asta, dacă e făcută ca terapie, ca să reușești să îți recâștigi partenera sau partenerul. Dar minciuna... e cu totul altceva. Arată că ești o persoană perfidă, ascunsă, cu interese proprii.

Înseamnă, normal (n.r. că infidelitatea este tot o minciună). Ascunzi celuilalt că îl înșeli, dar, încă o dată: poate aș înțelege dacă mă înșală, pentru că nu i-am oferit ce trebuia, nu mă mai îmbrăcam, nu mă mai împopoțonam, dar nu minciuna”, a mai spus aceasta, la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net