Doi români din Craiova au rămas uluiți după ce s-au mutat în Grecia: „Toată lumea ajunge să treacă de 100 de ani aici!”

Doi români din Craiova au decis să-și schimbe stilul de viață și să se mute în Grecia. Ajunși pe teritoriul elen, au rămas de-a dreptul uluiți atât de condiții, cât și de aerul curat și proaspăt pe care toată lumea îl prețuiește și care ajută, spun ei, la un stil de viață extrem de sănătos.

Plaja in Grecia FOTO Shutterstock jpg

Au vrut din viața lor o continuă vacanță

Aurelian și Alina Bâzgu și-au dorit să-și schimbe complet viața: ca să nu mai plece în vacanță în Grecia în fiecare an, au decis să se mute permanent pe teritoriul elen. Mai exact, după îndelungi cercetări și tot felul de opinii, tânărul cuplu originar din Craiova a achiziționat o barcă și o casă veche în Skiathos, având în plan ca locuința să fie atât pentru ei, cât și pentru a găzdui familiile lor și turiștii care vor să vadă frumusețea locului, potrivit observatornews.ro.

Ajunși în Grecia, Alina și Aurelian Bâzgu au constatat că stilul de viață este unul mult mai sănătos și că uleiul de măsline, portocalii, măslinii dar și fructele de mare proaspete, pescuite direct din fața casei, sunt cu mult peste tot ce oferă supermarketurile. 

Aurelian Bâzgu: „Aerul de aici nu se compară! Toată lumea ajungă să treacă de 100 de ani aici!"

Alina Bazgu: „Ne-am dorit foarte tare să ajungem într-un loc unde să ne fie foarte simplu, să avem și barcă și mare și munte, natură!"

Aurelian Bazgu: „Aici nu ai voie să construiești cum vrei tu, ferestre nu ai voie decât două modele, acoperiș nu ai voie plat, decât țiglă. Casa trebuie să fie ori din piatră, ori din beton, nu ai voie lemn”.

Alina Bazgu: „Modul de viaţă e altfel. Ai măsline, ulei de măsline, tot felul de fructe, de legume care la noi nu se găsesc, portocale, lămâi. Mi se pare că modul de viaţă aici e mult mai sănătos."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net