Român batjocorit în Grecia! A muncit 9 luni și a primit numai 300 de euro

Un caz șocant a lăsat fără glas atât autoritățile din țara noastră, cât și pe cele din Grecia! Se pare că, un român care a dorit să muncească dincolo de hotare a trăit momente groaznice, după ce a fost ținut ostatic și forțat să muncească la o fermă, vreme de 9 luni! La finalul acestei perioade oribile, el a primit un salariu de numai 300 de euro!

Totul s-a petrecut în Larissa, Grecia / foto: Shutterstock
Totul s-a petrecut în Larissa, Grecia / foto: Shutterstock

Un nou caz incredibil lasă fără cuvinte autoritățile din țara noastră, cât și pe cele din Grecia! Se pare că este vorba despre un român care a muncit dincolo de hotare vreme de 9 luni, fiind ținut ca ostatic de către doi bărbați din Larissa, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News. Mai mult decât atât, se pare că odată ce s-a încheiat această perioadă de coșmar din viața bărbatului, el a fost trimis acasă cu suma de nuami 300 de euro!

Larissa, unul dintre cele mai importante centre agricole din Grecia, a fost un loc plin de speranță pentru ciobanul român de 62 de ani, care a ajuns acolo la muncă. Cu toate acestea, se pare că visul său s-a transformat rapid într-un coșmar, după ce a fost luat ostatic de către doi greci din zonă! Aceștia, în vârstă de 42, respectiv 44 de ani, l-au ținut la o fermă vreme de 9 luni pe român, iar atunci când a spus că vrea să plece, l-au lovit cu pumnul.

Român ținut ostatic în Grecia

Se pare că bărbatul a mai făcut o încercare de a pleca de la fermă, însă atunci când le-a spus proprietarilor că dorește să plece, aceștia l-au bătut din nou. În final, după aceste 9 luni pline de chin, bărbatul a fost trimis acasă că numai 300 de euro câștigați!

El a ajuns în România, unde a povestit autorităților chinul prin care a trecut, iar Poliția din ambele țări s-a pus în mișcare. Cei doi bărbați care l-au ținut ostatic pe român au fost arestați și urmează să fie audiați de către autorități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net