Caz șocant în Galați! Un bărbat și-a amenințat fosta iubită, apoi i-a atacat animalele cu o sabie

Un caz șocant a lăsat fără glas cetățenii din județul Galați! Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Bălăbănești, și-a amenințat fosta iubită, iar apoi i-a ucis pisica cu o sabie, și i-a rănit grav și câinele. El a intrat cu forța în locuința ei, de unde a fost scos de către autorități și dus în arest.

Bărbatul a fost reținut / foto: Pixabay
Bărbatul a fost reținut / foto: Pixabay

Județul Galați a rămas fără cuvinte, odată ce s-a aflat despre incidentul șocant care a avut loc în comuna Bălăbănești! Acolo, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost arestat după ce și-a amenințat fosta iubită și i-a atacat animalele! Se pare că bărbatul, cuprins de furie, a intrat cu forța în casa fostei partenere, înarmat cu o sabie. După ce a amenințat-o pe femeie, acesta a folosit arma pentru a-i ucide pisica, în timp ce câinele victimei a fost rănit grav.

Din fericire, autoritățile au ajuns rapid la fața locului, iar acest incident tulburător nu a devenit unul fatal pentru femeie. Odată ce polițiștii au ajuns la locul faptei, aceștia l-au somat pe atacator să arunce arma, iar odată ce situația a intrat sub controlul autorităților, bărbatul a fost încătușat și dus la secție. Acum, el a fost reținut pentru următoarele 24 de ore și va fi cercetat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

„Un bărbat de 53 de ani din comuna Bălăbăneşti a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a intrat fără drept în locuinţa fostei concubine. A ameninţat-o cu acte de violenţă, apoi a atacat cu o sabie animalele de curte. A omorât o pisică şi a rănit grav un câine. La sosirea poliţiştilor, bărbatul a fost somat să arunce arma, iar agenţii l-au încătuşat şi l-au dus la secţia de poliţie”, au comunicat cei de la IPJ Galați, potrivit sursei citate.

În acest moment, bărbatul este acuzat de uciderea animalelor, cu intenție, cât și de amenințare și violare de domiciliu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net