Panică în campionatul Greciei: a ajuns la spital cu amețeli, greață și comoție

Meciul dintre Olympiacos FC și Panathinaikos FC, disputat duminică și abandonat la scorul de 1-1, a dat mari emoții grupării din urmă: la cei 33 de ani ai săi, fundașul spaniol Juankar a suferit o comoție labirintică și o pierdere parțială a auzului, acuzând amețeli și stare de greață și ajungând numaidecât la un spital din Grecia.

Rezerva lui Panathinaikos FC și-a pierdut auzul pentru câteva ore (FOTO: X/Twitter)
Rezerva lui Panathinaikos FC și-a pierdut auzul pentru câteva ore (FOTO: X/Twitter)

Potrivit primelor informații, acest lucru ar fi fost pricinuit de petardele aruncate din zona susținătorilor lui Olympiakos spre perimetrul unde se pregăteau rezervele adversarilor. 
„O petardă a lovit grupul de jucători aflați la încălzire. Juankar e pe jos, rănit. Echipa noastră se retrage la vestiare”, a fost mesajul transmis pe contul de Twitter al oaspeților.
Juankar a fost scos cu targa din teren și transportat imediat cu ambulanța la spital, unde a rămas peste noapte pentru investigații amănunțite. „Comoția labirintică se caracterizează printr-o suspendare temporară a funcției urechii interne, precum și episoade de vertij și tinitus, iar Panathinaikos a luat cea mai înțeleaptă decizie”, au notat cei de la gazzetta.gr. 

Arbitrul a vrut să continue jocul, dar jucătorii au refuzat vehement

Date fiind cele întâmplate, jucătorii campioanei Greciei au refuzat să revină pe gazon de la vestiare, în ciuda dorinței celor de la Olympiakos FC de a continua meciul. Inițial, arbitrul întâlnirii ar fi spus că nu a văzut niciun obiect care să îl lovească pe Juankar și a vrut să reia jocul, însă în contextul în care jucătorii de la Panathinaikos FC nu a vrut să revină pe teren, a dictat suspendarea partidei de fotbal, așa încât Olympiakos FC riscă să piardă meciul la „masa verde”.
Olympiakos FC e lider în clasamentul din campionatul Greciei, având două puncte avans față de următoarea echipă, PAOK Salonic a lui Răzvan Lucescu și un bilanț de șase victorii, o remiză și nicio înfrângere. Comparativ, Panathinaikos FC se află pe a patra poziție, cu 16 puncte din șapte meciuri, după cinci dueluri câștigate, un egal și o partidă pierdută. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net