Cel mai intim secret al Elenei Cârstea a ieșit la iveală! Când nu poartă artista lenjerie intimă

Elena Cârstea, în vârstă de 62 de ani, o figură renumită în industria muzicală din România, nu are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai titrate și controversate cântărețe din istoria țării. Artista, care este stabilită de ani buni în SUA, este o femeie superstițioasă și are unele obiceiuri ceva mai neobișnuite. Când nu poartă Elena Cârstea lenjerie intimă?

Când nu poartă Elena Cârstea lenjerie intimă / foto: arhiva Click!
Când nu poartă Elena Cârstea lenjerie intimă / foto: arhiva Click!

Elena Cârstea (62 de ani) a plecat din România în urmă cu mulți ani și și-a refăcut viața în SUA, acolo unde locuiește cu soțul său, Gleen, și fiicele lor în vârstă de 24 și 26 de ani. Încă de la o vârstă fragedă, artista a cunoscut succesul în industria muzicală, când a început să atragă atenția cu vocea sa inconfundabilă, timbrul ușor de recunoscut și talentul său pentru interpretare, melodia ei „Nu sunt perfectă” devenind un succes incontestabil, de-a lungul deceniilor.

Cel mai intim secret al Elenei Cârstea

Ce puțini știu despre cântăreață este faptul că este o femeie superstițioasă. Se pare că, atunci când este emoționată și își dorește foarte mult să realizeze ceva, vedeta poartă lenjeria intimă pe dos. De asemenea, când tensiunea atinge cote maxime, Elena Cârstea nu stă prea mult pe gânduri și renunță definitiv la ea.

La începutul anului 2023, Elena Cârstea a fost la un pas de moarte. A suferit un AVC și a dus o luptă grea cu pneumonia. A stat în spital mai bine de două săptămâni. În urma problemelor de sănătate pe care le-a suferit, nu mai poate fi la fel de activă, iar din acest motiv a luat câteva kilograme în plus.

De asemenea, nu a mai putut merge pentru o perioadă la locul de muncă, adică la o agenție imobiliară. În timp ce muzica a reprezentat, dintotdeauna, o parte integrală a vieții sale, a simțit că există și alte domenii în care ar putea să-și pună creativitatea și talentul la lucru. În cazul în care va ajunge în România în viitorul apropiat, Elena Cârstea va apărea în câteva emisiuni unde a fost invitată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net