Imaginile momentului! Cum arată Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC. Ce a ajuns să facă pentru bani

Ultima actualizare:

Elena Cârstea a trecut prin momente grele la finalul anului trecut, atunci când a suferit un AVC care a forțat-o să se interneze la terapie intensivă mai bine de 2 săptămâni, la un spital din Statele Unite. Acum, faimoasa artistă a vorbit despre greutățile prin care trece chiar și astăzi.

Elena Cârstea, alături de soț și fiica adoptată / foto: Facebook
Elena Cârstea, alături de soț și fiica adoptată / foto: Facebook

Întreaga țară a urmărit cu emoții știrile despre starea de sănătate a faimoasei și iubitei cântărețe Elena Cârstea. La finalul anului trecut, aceasta a suferit un AVC care a forțat-o să se interneze de urgență la terapie intensivă, pentru mai bine de 2 săptămâni, la un spital din Statele Unite, unde s-a și stabilit. Acum, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Cancan, artista a vorbit despre dificultățile prin care trece chiar și acum, la atât de multe luni de la accidentul suferit.

Ea urmează un program de recuperare, iar din cauza faptului că a fost ținutită la pat o vreme destul de îndelungată, ea luptă cu kilogramele în plus. „Toată viața am mâncat puțin, ca să nu mă îngraș. Acum zici că-s o minge rotundă, Elenuța bulinuța. E îngrozitor. Merg în continuare la recuperare, la piscină, cam de trei ori pe săptămână. Pentru că altfel nu se poate”, a spus Elena Cârstea, conform sursei citate.

Ce face acum Elena Cârstea

Vedeta a intrat în afaceri cu pisici / foto: Facebook
Vedeta a intrat în afaceri cu pisici / foto: Facebook

O altă problemă dificilă de care s-a lovit artista româncă, în urma accidentului suferit, a fost faptul că nu a mai putut să meargă la muncă, la agenția imobiliară unde lucra. Nevoită să își găsească o sursă de venit alternativă, ea a dorit să profite de o mare dragoste a ei: animalele de companie. Astfel, Elena Cârstea a început o afacere cu pisici persane, în care a reușit să câștige 10.000 de dolari.

Ea a vorbit despre afacerea sa, recunoscând că vinde puii de pisică devreme, pentru a nu se atașa emoțional prea mult de ei. „Am vândut deja cinci pui, din cei 9 pe care-i am. Unul îl dau cu 2000 de dolari, deși se vând și mai scump”, a spus artista, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net