Elena Cârstea, probleme grave de sănătate. Primele declarații după ce a suferit un atac cerebral: „Nu am mai putut să merg”

Ultima actualizare:

Elena Cârstea a împlinit 61 de ani pe 26 februarie! Din păcate, chiar dacă  afost înconjurată de dragostea familiei și copleșită cu cadouri din partea fiicelor și a soțului, problemele de sănătate i-au dat târcoale.

Binecunoscuta cântăreață a avut un semn de întrebare atunci când nu a mai putut să meargă. Acesta este și motivul din cauza căruia chiar înainte de aniversarea zilei de naștere a suferit un accident vascular cerebral.

Elena Cârstea a povestit, într-o intervenție telefonică în emisiunea Exclusiv VIP de la PRIMA TV, ce probleme de sănătate grave au apărut înainte să împlinească 61 de ani.

Elena Cârstea, două săptămâni cu perfuzii, la Urgență

AVC-ul nu a fost singura problemă pe care a avut-o îndrăgita artistă. Elena Cârstea a făcut și pneumonie.

„Nu am mai putut să merg și nu știam. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână. Iar apoi s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă. Toată luna trecută și luna asta am fost în continuu la doctor, la toate testele.

Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii – să mă reapuc de fumat. Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate. Nu m-am speriat când am făcut atacul cerebral. Am știut că ceva nu e în regulă, dar am lăsat deoparte, că am fost ocupată. Și nu m-am agitat foarte tare, până nu a mai mers”, a povestit Elena Cârstea.

Soțul o roagă să renunțe la fumat

Chiar dacă a trecut printr-o sperietură zdravănă, Elena Cârstea știe că ar fi trebuit să se ocupe de sănătatea ei mai din timp. Soțul ei, Glenn Muttart, este foarte grijuliu cu ea și o roagă mereu să renunțe la fumat.

„Nu e vina nimănui, decât vina mea. Am o viață foarte liniștită aici, dar sănătatea mea nu e în ordine, nu a fost cum trebuie. Am stat în perfuzii tot timpul, cu aparat de respirat, injecții peste injecții – am fost toată vânătă. Acum merg la piscină, 1 oră pe zi la gimnastică în apă, la înot. În 6 luni o să îmi revin complet.

Trăiesc la fel cu trăiam și înainte, dar o să fiu mai atentă la anumite lucruri. Și să nu îl mai înnebunesc pe soțul meu. Săracul, mă roagă de nu știu când să nu mai fumez; dar eu nu am ascultat! Mi-a zis că nu poate să trăiască făra mine, să rămână sigur. E un om prea cumsecade…”, a povestit Elena.  

Cadouri și surprize aniversare, toată luna

Despre cum și-a aniversat cei 61 de ani, Elena Cârstea a mai spus ca s-a simțit iubită și răsfățată.

„Ne-am dus în oraș, am mâncat la prânz. Eu nu pot să merg foarte mult în momentul acesta, de aceea nu ne-am dus prea mult. Sunt limitată cu activitățile și atunci ne-am dus numai în centru. Adriana e la facultate în Colorado, să se înscrie la Medicină (a ieșit din armată, e deja veterană), iar Sanda rămâne în armată - că asta îi place. Fetele mi-au luat cadouri toată luna, în continuu, nonstop.

În fiecare zi, ba una ba alta; o geantă Chanel, bijuterii, au complotat cu soțul. A fost neașteptat. Miron Gabriel, fotograful, care întotdeauna mi-a făcut niște colaje de poze de ziua mea, și anul acesta a făcut unul miunat. Dar, cea mai mare surpriză a fost din partea colegilor din liceu, de la Sibiu, cu care m-am văzut pe WhatsApp și mi-au cântat « La mulți ani » ”, a mai povestit îndrăgita artistă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net