Elena Cârstea, topită de dorul fetelor care lucrează în armată! «Problema asta mă arde cel mai tare»

Elena Cârstea a schimbat prefixul. Artista a împlinit 60 de ani pe 26 februarie, iar aniversarea a prins-o cu gândul la fetele ei dragi care lucrează în armată și vin destul de rar pe acasă, Sanda (25 ani) și Adriana (21 ani).

image

Click! a stat de vorbă cu celebra artistă care este stabilită de peste 15 ani în America, și a aflat cum este Elena Cârstea la ceas aniversar dar și ce mai face acum și ce îi lipsește cel mai mult din țară.

“Tot trăgea de mine soțul meu să mă scoată în oraș de ziua mea, tot mi-a umplut casa de flori, tot vrea să îmi facă el surprize, zic, lasă-mă, că nu mai vreau… Dar nu am scăpat! Ies foarte greu din casă în ultimul timp, nu vreau să văd pe nimeni  și din cauza asta, cu timpul ăsta, nu ne-am prea văzut nimeni cu nimeni, cu atâtea probleme care te obligă să stai în casă. Problema asta cu fetele mele mă arde cel mai tare, că nu sunt acasă și mă topesc de dor.

Cu fetele mă văd pe telefon, pe whatsapp, nu mai pot de dorul lor, nu au reușit să ajungă acasă de Crăciun, de aceea mi-am luat și pisici, să îmi alin puțîn dorul. Tot timpul ne vedem pe whatsapp, noroc cu el că pot să îmi văd copiii”, ne-a povestit, gâtuită de emoții, Elena Cârstea, care și-a adus mama lângă ea, în America, și este extrem de răsfățată de către soțul ei, Glenn Muttart.

Fetele Elenei Cârstea lucrează în armata SUA

Cele două fete ale Elenei Cârstea au ales ambele să lucreze în armata SUA. Fiica cea mare, Sanda, a absolvit şcoala militară în 2015 şi este membru al Gărzii Naţionale Americane, iar fiica cea mică, Adriana, a devenit în 2019 militar în Armata Statelor Unite.

Pentru că nu își vede foarte des fetele, Elena Cârstea și-a cumpărat două pisici de rasă și are grijă de ele că de ochii din cap. 

“Ele nu pot veni des acasă. Sanda nici vorba! Sanda s-ar putea să vină în toamna, iar aia mică vine de tot acasă, în  septembrie, și apoi se duce la facultate. Sanda nu știu când vine, ei îi place foarte mult în armata și vrea să rămână acolo. Adrianei nu îi place.

Orice e periculos, dar măcar are o bază, asta au vrut să facă, eu nu le-am forțat pe niciuna dintre ele, le-am zis, cu ce vă alegeți, cu aia rămâneți. S-au luat una după alta, nu ai ce să le faci,  Adriana e foarte bine, e deșteaptă rău! Îi merge mintea bine de tot! 

Sanda este foarte descurcăreață, dar Adriana e foarte deșteaptă! Sunt haioase rău, amândouă au calități diferite!

Eu nu pot să stau singură, de-aia mi-am luat și pisici, unul din pui l-am vândut și acum o să dau și celălalt băiat. Pisicile astea sunt scumpe, m-au costat foarte mult.  O am și pe mama mea aici cu mine, am grijă de ea!”, a mai povestit Elena Cârstea.

Cu ce mâncare își așteaptă fetele când vin acasă

De când nu mai are fetele acasă, Elena Cârstea nu mai gătește așa de des ca înainte. Dar atunci când Sanda și Adriana vin în vizită, celebra artista le așteaptă mereu cu mâncarea lor preferată.

“Eu găteam mai mult înainte. Fac și acum sarmale, fac salată de boeuf, fac tocănițe. Fetelor le plac șnițelele, întotdeauna când vin acasă îmi cer să le fac șnițele cu ardei copt și cu piure sau cartofi la cuptor, depinde, asta e mâncarea lor preferată.

Întotdeauna le fac când vin acasă și vinete, asta facem tot timpul și, mă rog, soțul meu mănâncă de rupe. În ultimul timp, de când au plecat fetele, nu am mai gătit atât, mai luăm și de-a gata, nu mai gătesc în fiecare zi că înainte, o dată sau de două ori pe săptămâna, aici avem atâtea facilități”, a mai zis Elena Cârstea pentru Click!

A câștigat 25.000$ la vânzarea unei case

Întrebată dacă mai lucrează sau nu în domeniul imobiliarelor în America, Elena Cârstea a răspuns afirmativ, profitând de ocazie să își laude soțul care are foarte mare grijă de ea.

“Da, cum să nu! Pentru că a fost cu pandemia ies numai strict, dacă am vreun client important, altfel nu ies pentru că nu se merită, nu mă duc pentru că lumea nu e ca în România.

Din cauza pandemiei s-au luat o grămadă de măsuri aici, să nu intrii în casă...Mă duc când e de dus! Dar am licență, am tot! Merge! Anul ăsta nu am mai băgat bani deloc în advertising, deocamdată, dar o să bag masiv mai spre sfârșitul anului, când mă apucă pe mine cheful de muncă.

Asta e foarte bine ce am făcut pentru că sunt foarte liberă în mișcare cu meseria  asta, în real estate. Păi, de exemplu, am vândut o casă de 700.000 și mi-am luat  25.000 o dată,  dacă vinzi trei case de-astea pe an, nu te mai doare capul! În plus, soțul meu, Glenn, are oricum grijă de mine, de aceea nici nu mă agit foarte tare.

Am un soț extraordinar de cumsecade și suntem în ordine dar tot ți-e dor de țară uneori. Există chestia asta care nu dispare.. Nu am făcut foarte mulți bani în real estate pentru că nici nu am muncit foarte mult, ăsta e adevărul.

Am o firmă foarte ok cu care colaborez și mă simt foarte confortabil, șeful meu știe că eu nu particip la ședințe, că i-am spus din prima că nu o să mă prindă la ședințe, dar îmi trimite toate ședințele online de la birou, sunt la curent cu absolut tot”, a mai completat, pentru Click! Elena Cârstea.

Când mai vine în țară și cu cine ține legătura de la noi

“Nu știu dacă vin, în situația asta și dacă se întâmplă ceva, mi-e greu să trec iar oceanul cu avionul dar la un moment dat o să vin, nu știu dacă anul ăsta sau anul viitor. Din țară, vorbesc destul de des cu Cristi Faur, mai țin legătură cu Monica Anghel, Luminița Anghel, cu multă lume muzicală, le mai scriu când mă mai apucă. Mi-e dor de gașcă, de prietenii mei de cunoștințe. Mi-e dor de România, e sentimentul ăsta că te trage ața acasă. Cât de frumos și de liniște e aici, tot te mai trage din când în când ața acasă”, a spus, în încheiere, Elena Cârstea.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net