Anunțul făcut de Elena Cârstea după 18 ani de căsnicie cu Glenn Muttart: „E de necrezut...”

Elena Cârstea a făcut anunțul! După 18 ani de căsnicie alături de americanul Glenn Muttart, artista a dezvăluit secretul relației lor. Chiar dacă au întâmpinat și perioadei dificile, aceștia au reușit să treacă peste toate problemele și asta pentru că se potrivesc cu adevărat și se înțeleg de minune.

elena carstea jpeg

Elena Cârstea a făcut anunțul! Ce se întâmplă în căsnicia de 18 ani cu Glenn Muttart

Artista, în vârstă de 62 de ani, a plecat din România în urmă cu mulți ani și și-a refăcut viața în Statele Unite, acolo unde locuiește cu soțul său, Gleen, și fiicele lor în vârstă de 24 și 26 de ani. Într-un interviu pentru Unica, vedeta a dezvăluit cum s-a cunoscut cu bărbatul care îi este alături de atât timp și care este rețeta de succes a relației lor trainice.

Prima dată noi am vorbit o grămadă pe net. Uneori întrerupea brusc conversația, dar l-am lăsat în pace, nu mi-am imaginat că o să iasă ceva. Eram la Mediaș când l-am cunoscut, mă plictiseam și butonam pe calculator. Mi-a zis o prietenă de un site, am intrat și am văzut pe cineva care avea data de naștere ca a mamei mele. Am început să vorbim și, de la câteva minute, am ajuns să vorbim cu orele.

9 elena carstea fiice adriana si sanda glenn muttart 3 jpg jpeg

După aceea ne-am cunoscut personal și ne-am căsătorit, a mers totul foarte repede. E de necrezut cum au trecut aproape 20 de ani și suntem tot împreună. Anul acesta facem 18 ani de la căsătorie și nu știu când a trecut timpul. Glenn este un om extraordinar de drăguț, un tată excepțional pentru fete. Dacă nu ar fi fost așa, nu rămâneam cu el.”, a spus Elena Cârstea pentru unica.ro.

La începutul anului 2023, Elena Cârstea a fost la un pas de moarte. A suferit un AVC și a dus o luptă grea cu pneumonia. A stat în spital mai bine de două săptămâni. Din cauza problemelor de sănătate, artista s-a deplasat cu greu și a fost nevoită să folosească un baston. Prima data a fost diagnosticată cu anevrism cerebral în 2009, iar atunci cel mai mult s-a temut că fetele sale vor rămâne fără ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net