Cum a murit, de fapt, fiul vitreg al Elenei Cârstea: „A început să se drogheze după ce...”

De mai bine de 16 ani, Elena Cârstea este stabilită în America. Trăiește acolo alături de soțul ei și cele două fiice adoptate. Nu mai are proiecte în domeniul muzical, ci se ocupă de cu totul altceva. Femeia, în vârstă de 61 de ani, nu a avut o viață tocmai ușoară. În anul 2016, fiul său vitreg, de care a fost extrem de atașată, a murit. Mult timp s-a spus că tânărul ar fi decedat din cauza unei dependențe. Însă iată ce a fost, de fapt.

Elena Cârstea este stabilită în America Foto: arhivă Click!
Elena Cârstea este stabilită în America Foto: arhivă Click!

Din ce cauză ar fi murit, de fapt, fiul Elenei Cârstea

În urmă cu ani de zile, Elena Cârstea, stabilită în America, a trecut prin cea mai dificilă perioadă a vieții ei. Fiul său vitreg se stinsese din viață la vârsta de doar 30 de ani. Pe atunci se scria că tânărul ar fi murit de supradoză, deoarece el s-ar fi confruntat cu dependența de alcool și cea de droguri. Însă, de fapt, moartea lui nu ar fi avut legătură cu asta.

Brett Thomas Muttart a murit la 30 de ani Foto: arhivă Click!
Brett Thomas Muttart a murit la 30 de ani Foto: arhivă Click!

 „Nu a murit de supradoză. Se lăsase, după ce stătuse şase luni la dezintoxicare. Iubita lui îl făcuse să lase acea lume nenorocită în spate. El a început să se drogheze după toate ororile văzute şi trăite pe câmpul de război, pe vremea când era militar. Se aude că a facut infarct, dar nu se ştie exact cauza morţii. Era într-o perioadă foarte fericită a vieţii lui, visa la o familie. Nimeni nu se aştepta la o asemenea tragedie. Părinţii lui Brett sunt distruşi”, declara un apropiat al familiei, potrivit Cancan.ro.

Elena Cârstea, la un pas de moarte

La începutul anului 2023, Elena Cârstea a fost la un pas de moarte. A suferit un AVC și a dus o luptă grea cu pneumonia. A stat în spital mai bine de două săptămâni. Din cauza problemelor de sănătate, artista s-a deplasat cu greu și a fost nevoită să folosească un baston.

Ce declara Elena Cârstea 

”Tot cu bastonul cu cristale mă deplasez. Am deja trei, unul alb, unul negru și altul albastru. Îmi voi comanda și roz, ca să mă pot asorta. Din păcate, încă nu mi-am revenit complet… Am probleme cu deplasarea, merg greu. Ceea ce mă enervează, pentru că eu mereu am fost activă. Recuperarea va mai dura câteva luni bune, fac zilnic, la piscină”, a declarat Elena Cârstea pentru Cancan.ro.

„Nu am putut să merg până acum la muncă. Sâmbătă încep, am un șef foarte drăguț și înțelegător… Nu mă pot mișca foarte mult, trebuie să țin cont de asta. Nu pot pleca în niciun concediu, sunt limitată… Soțul meu trage de mine să ieșim în oraș. Eu nu vreau să aud, nu pot face efort, obosesc foarte repede. El e stresat să nu mi se întâmple ceva. Ne înțelegem mai bine ca la început, avem o relație în care discutăm orice. Tot ce facem, facem împreună”, a mai dezvăluit artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net